Set kuhinja elektronska in hiška za punčke Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem s 23 dodatki

Opis izdelka

Elektronska kuhinja z mehurčki in trokrilna hišica za punčke predstavlja odličen set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače v kompletu so oblikovno in barvno usklajene ter bodo vašim najmlajšim služile dolga leta. Z kuhinjo z magičnim učinkom mehurčkov se bodo otroci igrali na kuharje in učili uporabljati kuhinjske aparate, posodo in pribor. Deklice bo razveselila tudi trokrilna hišica, v kateri se bodo igrale s svojo najljubšo punčko. Kreativne igrače francoskega proizvajalca Smoby omogočajo otrokom, da se na igriv način približajo svetu odraslih in celovito razvijajo njihove sposobnosti.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčkanjem, žarom, ledom in 46 dodatki v turkizno-sivi barvi

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki sodi med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta starosti. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke pravi užitek, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, uro in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm in višina delovne površine je 50 cm, kar omogoča vsakemu staršu, da oceni, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje kakovosti, ki spodbuja razvoj otroške ustvarjalnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Hišica za punčke Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodatki

Hišica za punčke Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse je odlično darilo za vse otroke, še posebej deklice od 3. leta starosti. Igralni kompleks sestavljajo 3 igralni deli, ki so primerni za punčko z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, sredinski del hišice predstavlja kopalnica z kadjo in prho ter previjalno mizo z modernim vzorcem. Zadnja stena je okvir za fotografije, okrašen s srčkom, v katerega si deklica lahko postavi svojo fotografijo s punčko. Levo krilo hišice sestavlja kuhinjski del, v katerem je jedilna stolica s pultom, pomivalno korito, kuhalna plošča, spodaj pa je nameščena mikrovalovna pečica, v kateri lahko majhne mamice hitro segrejejo hrano za punčke.

V pravem krilu se nahaja spalnica s udobno posteljico, nad katero je kolut s srčki in ptički za boljši spanec punčke. Nočna lučka za glavico punčke oddaja ponoči prijetno in nevsiljivo fosforescentno svetlobo. Posteljico je mogoče po potrebi odklopiti od hiške, tako da si otrok lahko posteljico s punčko postavi ob svojo in tako spita skupaj. To večnamensko varuško središče ponuja bogat nabor 23 dodatkov, med katerimi so lonec s pokrovom, krožnik s žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šampon, termometer, priročnik za nego dojenčka in različni drugi dodatki. Punčka ni del paketa.

Francoski Smoby je vodilni proizvajalec igrač, ki se odlikujejo s posebnim videzom in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških ročicah, žametno na dotik. Barve na igračah Smoby razvijajo v otrocih kreativnost in individualnost, pritegnejo vsakega tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti ter izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.