Opis izdelka

Razširljiva hišica Garden House s pripomočki za vrt in vodno steno z aktivnostmi predstavlja odlično darilo za vse otroke od 2 let. Igrače v setu so barvno in oblikovno usklajene, zato bodo naravni del vašega vrta. Francoske igrače Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu ne bodo hitro izprale. Razširljiva hišica z vrtom ponuja otrokom različne možnosti za igro, dvostranska igralna stena z ustvarjalnimi in športnimi aktivnostmi pa popolnoma razvija sposobnosti otroka. Otroci se bodo zabavali pri igri vrtnarjev, zahvaljujoč kosilnici za travo in orodju pa bodo pridobili realistične izkušnje.

Hišica za vrtnarja Garden House Smoby z lončki za rože, razširljiva odtočna cev in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarja Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu kamna in lesa. Opremljene so z dvema polovičnima vrati z odprtino za poštarjeva pisma, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hišice je tudi sodoben 21-delni set vrtne opreme, med katerim so vrč, grablje, lopatka, sadilnik, lončki za rože, tabla za opombe, plastične oznake in vodnik za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše lončke. V oknu hišice je pult, ki ga bodo otroci uporabili pri sajenju in pri zalivanju se bodo zanašali na razširljivo odtočno cev z deževnim sodčkom. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi pripomočki.

Igralna stena obojestranska s 6 aktivnostmi Activity Wall Smoby igre z vodo žogo nastavljiva s 29 dodatki z UV filtrom

Igralna stena Activity Wall francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse kreativne in športno usmerjene otroke od 2 let. Obojestranska igralna stena ponuja otrokom kar 6 igralnih aktivnosti, pri katerih se bodo odlično zabavali in vadili svoje sposobnosti in spretnosti. Z robustno igralno steno z višino 89 cm se lahko otroci igrajo tako v notranjih kot zunanjih prostorih - površina je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar bodo barve ostale lepe tudi po letih uporabe. Fantje in dekleta se lahko veselijo 6 aktivnosti, med katerimi so ustvarjanje steze za žogice, ustvarjanje vodne steze, kolo s športnimi aktivnostmi, igra štiri v vrsto, metanje žogic v kozarce in tabla za pisanje s kredo. Del igralne stene je komplet 29 dodatkov, ki si jih otroci lahko nastavijo na igralni steni po svojih potrebah.

Kosilnica za travo XL Garden&Seasons Écoiffier s zvokom in funkcijami od 18 mesecev

Otroška kosilnica za travo XL Garden&Seasons je odlična vrtna igrača za vse nemirne otroke od 18 mesecev. Kosilnica za travo je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala, z odpornimi lastnostmi. Njen del je tudi odstranljiv koš za travo, ki ga lahko kadarkoli pritrdite na kosilnico. Stabilno in enostavno upravljanje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomska ročica, prilagojena za otroške ročice. Ko potegnete rdečo začetno vrvico, kosilnica odda mehanični zvok kot pri pravem zagonu. Na rezervoarju je rdeči gorivni pokrov, zaradi česar je igra za otroke še bolj realistična.

Voziček z vrtnim orodjem Deluxe Garden&Seasons Écoiffier s posodico od 18 mesecev

Voziček z vrtnim orodjem francoske blagovne znamke Écoiffier je odlično darilo za fante in dekleta od 18 mesecev. V originalnem modrem vozičku lahko vozijo vrtno orodje - zeleno posodico z risbo ptička, velike grablje in lopato. S pomočjo teh vrtnih orodij se lahko otroci igrajo igre poklicnih vrtnarjev in pomagajo svojim staršem v vrtu. Žive barve na dodatkih spodbujajo otrokovo domišljijo in ustvarjalnost, hkrati pa vadijo fino motoriko. Voziček je izdelan iz trdnih plastičnih materialov in zahvaljujoč 2 sprednjima kolesoma se enostavno upravlja. Dimenzije vozička so 69 * 30 * 32 cm.

Francoska Smoby že že leta prinaša otrokom najkvalitetnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroške roke, zameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Francoska Écoiffer ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.