Set hiška za vrtičkarja s plezalnikom avto in 1,5 m drčo Smoby Garden House razširljiv

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House in plezalnik avto s 1,5 metrsko drsališče predstavljata odličen komplet igrač za fantke in deklice že od 2. leta starosti. Igrače v kompletu se ujemajo po barvi in dizajnu, ter ustvarijo na vašem vrtu zabavno središče. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve ne bodo hitro izbledile na soncu. Hišica z vrtnim orodjem omogoča otrokom, da na svežem zraku v celoti izkoristijo svojo domišljijo in se igrajo v vlogi vrtnarjev, ter pridobijo realistične izkušnje. Moderni plezalnik v obliki avtomobila z peskovnikom in drsališčem s priključkom za vodo jim bo prinesel osvežitev v vročih poletnih dneh.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby z lončki za rože, razširljiva z odtočnim kanalom in ptičjo hišico

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke že od 2. leta starosti. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v relief iz kamna in lesa. Opremljene so z polovičnimi vrati z odprtino za pisma poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi moderni 21-delni komplet vrtne opreme, med katerim so vedro, grablje, lopatka, zalivalka, lončki za rože, tabla za opombe, plastične oznake in vodnik z nasveti za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše lončke za rože. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in zalivanju, ter se zanesejo na odtočni kanal z sodčkom, da zbirajo deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, ter pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm, njena skupna višina pa je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Plezalnik avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm drsališčem z UV filtrom od 18 mes

Plezalnik Adventure Car je moderen plezalnik v obliki avtomobila, ki v sebi skriva veliko zabave za fantke in deklice že od 18 meseca starosti. Plezalnik francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajen volan z avtomobilskim klaksonom, ključ za zagon in na straneh ima 4 kolesa, zaradi česar izgleda kot pravo avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se lepo prilega vsakemu vrtu, dvorišču ali terasi. Posebna dodatka tega modernega avtomobila je drsališče na zadnji strani s 150 cm dolgim drsališčem z možnostjo priključitve na vodo, kar bodo otroci še posebej cenili v vročih poletnih dneh.

Pod odpiralno pokrovčkom avtomobila se nahaja peskovnik, s katerim se otroci zabavajo ure in ure. Skozi velika, zadnja kolesa avtomobila se da plezati, kar je še ena zelo priljubljena otroška igra. Plezalnik z dvojnimi stenami je izdelan iz kakovostnih in odpornih plastičnih materialov, s pomočjo najmodernejše tehnologije Blow Molding. Površina je zaščitena z anti UV filtrom, zaradi česar bo plezalnik ohranil svoje lepe barve tudi po letih uporabe. Sedež avtomobila je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje otroka. Dimenzije plezalnika so 233*68*91 cm, skupna višina je 91 cm in dolžina 233 cm.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo za francosko kakovost in originalni videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.