Set hiška za vrtičkarja s dodatno veliko vodno igro Gigaset Garden House Smoby razširljiv s 11 ladjami

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje in ekstra velika vodna igra Gigaset s 11 ladjicami bosta fantaziji in spretnosti otrok od 2. leta starosti pričarali nepozabne trenutke. Igrače v kompletu se ujemajo po barvi in dizajnu, okrasile bodo vsak dvorišče in vrt. Evropski znamki Smoby in AquaPlay otrokom prinašata moderne igrače vrhunske kakovosti. Razširljiva hišica Smoby z vrtnim orodjem bo otrokom omogočila, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in spretnosti pri igri vrtnarjenja. Fantje in dekleta se lahko veselijo tudi izjemno velike vodne proge s 11 ladjicami, s katero se učijo o fizikalnih lastnostih vode, usmerjajo njen tok in opazujejo gibanje ladje v toku vode.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočnim kanalom in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta starosti. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so s polovičnimi vrati z odprtino za pisma od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenci), 2 okroglima oknoma, zato je znotraj svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hišice je tudi moderni 21-delni komplet vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in vodnik z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičje krmilo in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočni kanal z sodčkom, da ujamejo deževnico. Mali vrtnarji lahko tako polivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Vodna proga Gigaset AquaPlay ekstra velika s 11 ladjicami, 8 figuricami, jezom in žerjavom

Vodna proga Gigaset od AquaPlay je odlična izbira za vse radovedne otroke od 3. leta starosti. Ekstra velika proga ponuja otrokom komplet 11 ladjic, 8 figuric, vodni jez, žerjav, mlin in veliko drugih dodatkov, s katerimi se bodo zabavali dolga leta. Dimenzije tega vodnega centra so 330*330*25 cm. Otroci bodo navdušeni nad številnimi vodnimi kanali, ovinki, med katerimi jih v središču proge čaka tudi krožni križišče. Pri sestavljanju se bodo igrali poklica inženirja in konstruktorja, po sestavljanju pa se bodo igrali z ladjicami in odkrivali fizikalne lastnosti vode. Vodna igra za otroke se enostavno sestavi s pomočjo konektorjev, je vodotesna in omogoča igro na prostem in v zaprtih prostorih.

Otroci med igro z vodno igro opazujejo gibanje ladjice v vodi, vrtinčijo vodo s pomočjo vodnega kolesa, usmerjajo njeno tok in se igrajo mornarjev. Vodni sistem ponuja neskončne možnosti za razširjanje in preoblikovanje, otroci pa lahko v celoti izrazijo svoje ideje. Plujejo z ladjicami, prečrpavajo vodo v vodni rezervoar in uporabljajo velik transportni žerjav za shranjevanje materiala, medtem ko za manjše ladjice uporabljajo tudi klasični mini-žerjav. Načrtujejo pot vsake ladjice skupaj s figuricami in ugotavljajo, kako se čim hitreje prebiti iz enega kraja na drugega. Amfibijska ladjica se na vodno gladino lahko spusti s pomočjo pristajalne ploščadi, otroke pa bo navdušil tudi most čez vodni kanal.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša vrhunske igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trpežen, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na otip. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost in originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.