Opis izdelka

Razširljiva Vrtičkova hiška za vrtnarjenje Garden House in 2-metrski tobogan z vlažilcem predstavlja odlično darilo za fantke in deklice že od 2. leta starosti. Igrače v setu se ujemajo po barvah in dizajnu, ustvarjajo na vašem vrtu moderni igralni center. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve ne bodo hitro bledile. Hiška z vrtom omogoča otrokom, da na polno izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost na svežem zraku, igrajo se vlogo vrtnarjev in pridobijo realistične izkušnje. Tobogan z osvežilnim vodnim curkom jih bo prijetno ohladil med vročimi poletnimi dnevi.

Razširljiva Vrtičkova hiška za vrtnarjenje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, odtočno cevjo in ptičjo hišico

Vrtičkova hiška za vrtnarjenje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke že od 2. leta starosti. Vrtičkova hiška deluje realistično, njena površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljena je z polovičnimi vrati z odprtino za poštarjeve pisma, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je znotraj svež veter tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hiške je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilka, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in listovnik s nasveti za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hiške se nahaja pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočno cev z sodčkom za zbiranje deževnice. Mali vrtnarji lahko tako polivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hiške so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hiške je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hiško je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Šmykľavka s vodotryskom Funny Slide Green Toboggan Smoby 2-metrski dvojni trdni konstrukciji z UV filtrom

Šmykľavka s vodotryskom Funny Slide francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za fantke in deklice že od 2. leta starosti. Izjemno trdna konstrukcija šmykľavke je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo 50 kg, površina za drsenje pa je dolga kar 2 metra. Izdelana je iz trdega in odpornega plastike, ki je mehka na dotik, ima tudi gladke in zaobljene robove. Varnost otroške šmykľavke zagotavljajo protizdrsne stopnice s plastično oporo na tleh in trdna držala na straneh šmykľavke. Šmykľavko je mogoče priključiti na vodo, zaradi česar jo lahko otroci uporabljajo tudi kot vodni tobogan. Površina šmykľavke je opremljena z anti-UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem. Njene skupne dimenzije so 217*88*119 cm.

Francoska Smoby že že leta prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladki za otroške roke, zameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci varni in zaščiteni pred poškodbami med veselimi igrami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.