Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarja in vodna proga s jamo, čolnički in figuricami bodo otrokom od 2. leta starosti prinesle veliko veselih doživetij pri vsakdanji igri. Igrače v setu so se barvno in oblikovno ujemajo, zato bodo naravni del vašega vrta. Evropski znamki Smoby in AquaPlay prinašata otrokom vrhunske igrače v prvovrstni kvaliteti. Razširljiva hišica Smoby z vrtom omogoča otrokom, da v polni meri uporabijo svojo domišljijo in kreativnost pri igri vrtnarjev. Fantje in dekleta se lahko veselijo tudi na izvirno vodno progo s figuricami in čolnički, igrače pa se hkrati učijo o gibanju in fizikalnih lastnostih vode.

Hišica za vrtnarja Garden House Smoby s cvetličnimi lončki, razširljiva z odtočnim sistemom in mrežo za ptice

Hišica za vrtnarja Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta starosti. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljena je s polovičnimi vrati z odprtino za pisma od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi polnicami), 2 okroglima oknoma, tako da je v notranjosti svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hišice je tudi sodoben 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lončki, tabla za opombe, plastične oznake in priročnik z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in mrežo za vrt, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočni sistem z deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože ter pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Vodna proga Mountain Lake AquaPlay s jamo, toboganom, jezom in 2 figuricama

Vodna proga AquaPlay Mountain Lake je odlična vodna igrača za otroke od 3. leta starosti, ki se bodo veliko naučili o fizikalnih načelih vode. Vodna igra je opremljena z goro, na kateri se nahaja jez, v katerega se lahko mehansko napolni voda s pomočjo vodne črpalke. Tako nastane gorsko jezero z mostom in drevesom, kjer lahko počivajo priloženi 2 živali - medvedek Boa in žabica Nils. Vodni sistem za igro vsebuje tudi gorski tobogan, mostove, čoln in kontejnersko ladjo.

Vodna igra za otroke se enostavno sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastega tesnila, voda znotraj pa ne izteka ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci med igro z vodno igro opazujejo gibanje ladjice v vodi, jo spuščajo po drči, vrtijo vodo s pomočjo vodnega kolesa in z vodno črpalko napolnijo vodo v gorsko jezero ali ribnik. Z vodno črpalko se napolni vodna komora enako kot v realnem vodnem rezervoarju. Celotna višina vodne igre z gorsko jamo je 35 cm, njeni dimenzije pa so 126*8*35 cm.

Ladje s kontejnerji in motorne čolne AquaPlay s hroščkom in medvedom 7 kosov

Komplet AquaPlay vsebuje 2 kontejnerski ladji, 2 čolna in avtomobil s figuricami hroščka in medveda, ki so odličen dodatek k vsaki vodni igri AquaPlay. Živali se lahko udobno namestijo v ladje in so pripravljene pluti po razburkanih vodah vodne proge AquaPlay. Ladje z živalmi odlično popestrijo otroško igro z vodno progo, vendar so primerne tudi za igro v otroški kadi ali v bazenu. So združljive z legom Duplo.

Motorne čoln z vodnim topom Fireboat AquaPlay z 2 metrskim dosegom in kapitanom krokodilom Nils

Motorne čoln z vodnim topom Fireboat AquaPlay je odličen dodatek k vodnim progam AquaPlay, vendar se otroci lahko z njim igrajo tudi samostojno. Otroška ladja z vodnim topom ima izvirno lastnost, zaradi katere jo bodo imeli radi tako fantje kot dekleta že od 3. leta starosti. Ladja ima vodni top, ki doseže do 2 metra. Enostavno napolnite ladjo z vodo in vodna bitka se lahko začne. Del ladje je tudi figurica kapitana - zelene krokodila Nilsa, s katerim bodo otroci doživeli veliko veselih trenutkov. Ladja AquaPlay ima dimenzije 15*8*5 cm in je združljiva z vsemi vodnimi progami AquaPlay in tudi z LEGO Duplo.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom prvovrstne igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, vendar hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselo igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza. AquaPlay je blagovna znamka izdelana v Nemčiji iz zdravju neškodljive, reciklirane plastike. AquaPlay je izviren vodni sistem za igro, ki izvira iz Švedske.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.