Set hišica meteorološka postaja z žarom Barbecue Štiri letni časi 4 Seasons Playhouse Smoby s jedilniškim priborom in živili

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja in žar s jedilno garnituro in živili skupaj tvorita kreativen set igrač za vse otroke od 2 let. Igrače skupaj barvno in dizajnersko usklajene, postanejo naravni del vašega vrta. Hišica z meteorološkimi kazalci omogoča otrokom, da se igrajo poklic meteorologov, pridobijo realistične izkušnje pri opazovanju vremena in vremenskih razmer. Pri igri kuharjev bodo imeli na voljo žar z mehanskimi funkcijami in zvokom, svoje prijatelje in brate in sestre pa bodo presenetili s čudovito jedilno garnituro in živili. Pri igri poklicev se otroci popolnoma razvijajo svojo domišljijo, logično razmišljanje in se približujejo svetu odraslih.

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase 4 Seasons Playhouse Smoby s zvonikom, vetromerom in dežemerom od 24 mesecev

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vsakega otroka od 2 let. Vrhunska hišica ima polovična vrata, stranske stene so opremljene z 2 okni z drsnimi okenskimi polnicami, tako da se bodo otroci lahko uživali v prijetnem vetru tudi v vročih poletnih dneh. Hišica v nežni barvni kombinaciji modre, bele, rumene in sive deluje moderno, okrasi vsak vrt in dvorišče. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, tako da bo ohranila lepe barve tudi po daljši uporabi. Hišica je opremljena z 3 dodatki, ki otrokom omogočajo opazovanje vremena in beleženje na meteorološki tabli z kazalci na fasadi hišice.

Otroci se lahko veselijo vetromera na strehi, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvonika, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra, in praktičnega dežemera, s katerim lahko otrok določi količino dežja. Fantje in dekleta se pri igri meteorologov učijo opazovati naravne cikle, pridobivajo realistične izkušnje in pozitiven odnos do narave. Hišica ima trdne stene, je stabilna in odlično se upira tudi neugodnim vremenskim razmeram. Dimenzije te vrhunske otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Vrtne hišice lahko uporabljate tako na prostem kot v zaprtih prostorih, je zložljiva in omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje.

Žar Grill Barbecue Smoby z mehanskimi funkcijami in zvokom ter 18 dodatki

Žar Grill Barbecue francoskega Smoby predstavlja odlično igračo za vse male kuharje in kuharice že od 3 let. Otroški žar v originalni sivi izvedbi se ponaša s fantastičnimi funkcijami - gumb za nadzor plina ob vrtljaju izda mehanski zvok cric Cric in hkrati se na rešetki prikaže simulacija rdečih plamenov, kot pri pravem pečenju na žaru. Vrhnji del žara se lahko zapre, v spodnjem delu pa je polica za shranjevanje pripomočkov. Žar je opremljen z kolesi in ga je enostavno premikati. Na bočnih krilcih žara z imitacijo lesa si lahko mali šefi kuharji pripravijo vse pripomočke, potrebne za peko na žaru.

Na voljo imajo bogat nabor 18 dodatkov, med katerimi bodo našli 2 krožnika, 1 palico za nabodala, solnico, 2 hrenovki, 1 razdeljen kruh s kosom mesa, sira in paradižnika. Pri peki se bodo vaši najmlajši zanesli na žarke in veliko veselje jim bo prinesel tudi plinski vžigalnik, ki ob pritisku na gumb izda mehanski zvok Cric Cric in na koncu se pojavi simulacija plamena. Orodje se lahko po potrebi enostavno odloži na obešalnike, ki se nahajajo na sprednji strani žara. Dimenzije žara so 50*37*73 cm, skupna višina pa je 73 cm.

Jedilni komplet Picnic Serware Vert Azur Écoiffier 32 delov dodatkov od 18 mesecev

Jedilni komplet Picnic Serware francoskega proizvajalca Écoiffier je odličen komplet za otroke od 18 mesecev, ki radi igrajo kuharje. Komplet posode za kuhinjo vsebuje kar 35 delov in je namenjen za 4 osebe. Jedilni komplet vključuje velike krožnike, majhne krožnike, skodelice, kozarce, skodelice, žlice, vilice in nože. Komplet je shranjen v praktični škatli z dizajnom kuhinje, tako da ga bodo otroci uporabljali pri vsakodnevni igri in po igri lahko dodatke pospravijo nazaj v škatlo, tako da bo vedno red v sobi.

Hrana za otroško kuhinjo 100 % Chef Écoiffier 20 delov

Komplet hrane za kuhinjo 100% Chef Écoiffier je originalen komplet dodatkov za kuhinjo. Otroška hrana je primerna za otroke od 18 mesecev. V praktičnem kompletu se nahaja 20 dodatkov, med katerimi so pločevinke s fižolom in paradižnikom, nutela, jogurti, kola, mleko, sok, mineralna voda, pomaranče, majoneza in kečap. Komplet hrane za otroke je primeren za otroško kuhinjo, pa tudi za samostojno igro.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom prvovrstne igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselo igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in originalni videz. Francosko podjetje Écoiffier ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.