Set hišica meteorološka postaja s tabelo za risanje Štiri letni časi 4 Seasons Playhouse Smoby s kredo in magneti

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja in tabla za risanje s kredo in magnetki sta odlična izbira za ustvarjalne otroke od 2. leta dalje. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zaradi česar ohranjajo svoj čudovit videz dlje časa. Hišica z meteorološkimi kazalci omogoča otrokom, da se igrajo poklic meteorologov, spremljajo vremenske razmere in spremembe vremena. Pri risanju in pisanju se lahko zanesejo na šolsko tablo, na igriv način se učijo pisati črke abecede, številke in preizkusijo svoje prve matematične naloge. Set evropskih igrač Smoby pomaga otrokom pri razvoju kreativnosti, domišljije in logičnega razmišljanja.

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase 4 Seasons Playhouse Smoby s piščalko, vetrnim merilnikom in dežemerom od 24 mesecev

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vsakega otroka od 2. leta dalje. Vrhunska hišica ima polovična vrata, stranske stene so opremljene z 2 oknoma s premičnimi okenskimi polnicami, zato se bodo otroci v njej lahko zabavali tudi ob prijetnem vetru in vročih poletnih dneh. Hišica v nežni barvni kombinaciji modre, bele, rumene in sive deluje moderno, okrasi vsak vrt in dvorišče. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato ohranja lepe barve tudi po daljši uporabi. Hišica je opremljena s 3 dodatki, ki otrokom omogočajo spremljanje vremena in beleženje na meteorološko tablo s kazalci na fasadi hišice.

Otroci se lahko veselijo vetrnega merilnika na strehi, ki prikazuje smer in hitrost vetra, vetrne piščalke, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra, in praktičnega dežemera, s katerim lahko otrok določi količino padavin. Fantje in dekleta se pri igri meteorologov učijo opazovati naravne cikle, pridobivajo realistične izkušnje in pozitiven odnos do narave. Hišica ima trdne stene, je stabilna in odlično se upira tudi neugodnim vremenskim razmeram. Dimenzije te prvovrstne otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Vrtne hišice lahko uporabljate tako na prostem kot v zaprtih prostorih, je zložljiva in omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje.

Kovinska tabla za kredo in magnetke Evolutiv Board Smoby, dvostranska, nastavljiva po višini, z odlagalnim prostorom in 80 dodatki

Kovinska tabla za kredo in magnetke Evolutiv Board francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla, ki raste z otrokom od 3. leta dalje. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in odporne plastike, ki je prijetna na dotik. Otroci lahko na njej pišejo z ene strani s flomastrom, z druge strani pa s kredo. Obe strani se lahko enostavno zbrišeta. Magnetna tabla se lahko nastavi po višini glede na potrebe otroka. Pod tablo je praktičen odlagalni prostor z ločenimi predelki za shranjevanje pisalnih in risalnih pripomočkov.

Otroci se lahko veselijo nabora 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, pisalo, barvne svinčnike in krpo. Stilna tabla v nežnih barvah deluje časovno neodvisno in očara tako fantke kot deklice. Z njo se bodo igrali dolga leta, se odlično zabavali in se učili ustvarjati svoje prve besede, šteti različne primere in razvijati logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga razvijati umetniške sposobnosti, otroško domišljijo in spretnost pri risanju. Zaradi velikega števila dodatkov je ta igrača odličen pomočnik za otroke v predšolski in zgodnji šolski dobi. Tabla nima pokrova, njene dimenzije so 67*61*130 cm, skupna višina pa je 130 cm.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo po posebnem videzu in vsestranskem razvoju vaših otrok. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo kreativnost in individualnost pri otrocih, pritegnejo vsakega, tudi najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in izvirni videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.