Set hišica meteorološka postaja s plezalnim stenami Frame Kraxxl 4 Seasons Playhouse Smoby tako zvončkom z anemometrom in dežemerom

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja 4 Seasons in plezalna stena Frame Kraxxl predstavljata originalen set igrač za otroke od 2 let. Igrače v setu se barvno in oblikovno ujemajo in postanejo naravni del vašega vrta. Hišica z meteorološkimi kazalci nauči otroke spremljati vremenske razmere in spremembe vremena, pridobijo realistične izkušnje pri igri meteorologov. Za razvoj športnega in gibalnega talenta pri otrocih poskrbi plezalna stena s plezalnimi stenami in odprtino za metanje žoge. Vrhunske evropske igrače Smoby in BIG se osredotočajo na vsestranski razvoj otroka že od zgodnjega otroštva.

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase 4 Seasons Playhouse Smoby s zvonikom, vetrnim merilnikom in dežemerom od 24 mesecev

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vsakega otroka od 2 let. Vrhunska hišica ima polovična vrata, stranske stene so opremljene z 2 oknoma s drsnimi okenskimi okvirji, tako da se bodo otroci lahko uživali v prijetnem vetru tudi v vročih poletnih dneh. Hišica v nežni barvni kombinaciji modre, bele, rumene in sive deluje moderno, okrasi vsak vrt in dvorišče. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, tako da ohrani lepe barve tudi po daljši uporabi. Hišica je opremljena s 3 dodatki, ki otrokom omogočajo spremljanje vremena in beleženje na meteorološko tablo z kazalci na fasadi hišice.

Otroci se lahko veselijo vetrnega merilnika na strehi, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvonika, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra, in praktičnega dežemera, s katerim lahko otrok določi količino padavin. Fantje in dekleta se pri igri meteorologov učijo opazovati naravne cikle, pridobivajo realistične izkušnje in pozitiven odnos do narave. Hišica ima trdne stene, je stabilna in odlično se upira tudi neugodnim vremenskim razmeram. Dimenzije te prvovrstne otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Vrtne hišice lahko uporabljate tako na prostem kot v notranjosti, je zložljiva, omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje.

Plezalna stena s plezalnimi stenami 3-nadstropna Frame Kraxxl BIG konfigurabilna 248 delov z odprtino za metanje žoge

Plezalna stena Frame Kraxxl nemškega proizvajalca BIG bo razveselila vse fante in dekleta od 3 do 7 let. Vrtne plezalne stene Frame se odlikujejo po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki otrokom omogoča plezanje in vzpenjanje na 3 višinskih ravneh. Na igriv način trenirajo spretnost in ravnotežje, pri plezanju se naučijo uporabljati celo telo, krepijo mišice na rokah in nogah. Del stolpa za plezanje so tudi modre odprtine, skozi katere se lahko preplezajo in mečejo žogo. Za male plezalce so pripravljene tudi plezalne stene z izboklinami v različnih oblikah, na katerih lahko preizkusijo moč prijemov.

Konfigurabilna plezalna stena se lahko sestavi v več različicah, sestavljena je iz 248 delov in 2-klepnim sistemom staršim omogoča, da jo sestavijo brez uporabe orodja. Del stene so tudi zemeljski U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla. Plezalna stena v sivo-oranžno-modri izvedbi bo okrasila vsak dvorišče in vrt, njene skupne dimenzije pa so 144*140*140 cm. Največja nosilnost športne plezalne stene je 70 kg. Površina stene je zaščitena s UV filtrom, zaradi česar bo ohranila svoj lep videz tudi po dolgem času.

Francoščina Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.