Set hišica meteorološka postaja s plezalnikom avto Štiri letni časi 4 Seasons Playhouse Smoby s 1,5 m drsalko s 1,5 m drsalko

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja in plezalnik avto s 1,5 metrsko drsalko sta predstavljata odlično izbiro za fantke in deklice že od 2 let. Igrače v setu francoskega proizvajalca Smoby so barvno in oblikovno usklajene, ustvarijo na vašem vrtu odlično igralno središče. Hišica z meteorološkim setom bo otrokom omogočila, da se igrajo v vlogi meteorologov, pridobijo realistične izkušnje in se učijo spremljati vremenske razmere in spremembe vremena. Moderen plezalnik v obliki avtomobila s peskovnikom in drsalko z vodo jim bo prinesel osvežitev v vročih poletnih dneh.

Hišica meteorološka postaja Štiri letne dobe 4 Seasons Playhouse Smoby s pihalom, vetrnim merilnikom in dežemerom od 24 mesecev

Hišica meteorološka postaja Štiri letne dobe francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vsakega otroka že od 2 let. Vrhunska hišica ima polovična vrata, stranske stene so opremljene z 2 okni z drsnimi okenskimi polnicami, tako da se bodo otroci lahko uživali v prijetnem vetru tudi v vročih poletnih dneh. Hišica v nežni barvni kombinaciji modre, bele, rumene in sive izgleda moderno, okrasi vsak vrt in dvorišče. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato bo ohranila lepe barve tudi po daljši uporabi. Hišica je opremljena s 3 dodatki, ki bodo otrokom omogočili spremljanje vremena in ga zapisovanje na meteorološko tablo z merilci na fasadi hišice.

Otroci se bodo lahko veselili vetrnega merilnika na strehi, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvončka za veter, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra, in praktičnega dežemera, s katerim lahko otrok določi količino padavin. Fantje in dekleta se bodo pri igri meteorologov učili opazovati naravne cikle, pridobivali realistične izkušnje in razvijali pozitiven odnos do narave. Hišica ima trdne stene, je stabilna in odlično se upira tudi neugodnim vremenskim razmeram. Dimenzije te prvovrstne otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Vrtne hišice lahko uporabljate tako na prostem kot v notranjosti, je zložljiva, omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje.

Plezalnik avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm drsalko z UV filtrom od 18 mesecev

Plezalnik Adventure Car je moderen plezalnik v obliki avtomobila, ki skriva veliko zabave za fante in deklice od 18 mesecev. Plezalnik francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajen volan z avtomobilsko sireno, ključ za zagon in na straneh ima 4 kolesa, zaradi česar izgleda kot pravo avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se lepo prilega vsakemu vrtu, dvorišču ali terasi. Posebna dodatka tega modernega avtomobila sta drsalka na zadnji strani s 150 cm dolžine z možnostjo priključitve na vodo, kar bodo otroci še posebej cenili v vročih poletnih dneh.

Pod odpiralno pokrovčkom avtomobila se nahaja peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure. Skozi velika zadnja kolesa avtomobila se da plezati, kar je še ena zelo priljubljena igra za otroke. Plezalnik z dvojnimi stenami je izdelan iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov z uporabo najnovejše tehnologije Blow Molding. Površina je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar bo plezalnik ohranil svoje lepe barve tudi po letih uporabe. Sedež avtomobila je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje otroka. Dimenzije plezalnika so 233*68*91 cm, skupna višina je 91 cm in dolžina 233 cm.

Francoska znamka Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroških rokah, mehak na otip. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.