Set hiše za vrt z vrtnarskim športnim setom Garden House Smoby razširljiv in fúrik s krhličkom in vrtnim orodjem

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje s športnim setom, vedrom s lopatko in vrtnim orodjem predstavljajo originalen komplet igrač za fantke in deklice od 2. leta dalje. Igrače v kompletu so barvno in oblikovno usklajene, zato bodo postale naraven del vašega vrta. Francoski proizvajalci Smoby in Écoiffier otrokom prinašajo igrače najvišje kakovosti z čudovitim dizajnom. Razširljiva hišica z vrtno opremo bo otrokom omogočila, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in kreativnost pri igri vrtnarjenja. Otroke bo navdušil tudi športni set, s katerim se bodo igrali s svojimi brati in sestrami ter prijatelji, izboljševali svoje motorične sposobnosti in krepili imunski sistem med športanjem na svežem zraku.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočno cevjo in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta dalje. Vrtna hišica deluje realistično, njena površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljena je z dvema polovičnima vrati z odprtino za poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hišice je tudi moderni 21-delni komplet vrtnih dodatkov, med katerimi so vedro, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in vodnik za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in zalivanju, zanesejo pa se lahko tudi na odtočno cev z bobnom, ki zbira deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm, njena skupna višina pa je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Športni set za vrt Sport Sets Écoiffier 6 vrst iger

Športni set za vrt Sport Sets francoskega proizvajalca Écoiffier je odličen komplet športnih iger, s katerim se bodo zabavali fantje in deklice že od 3. leta dalje. Komplet iger vključuje klasične igre - kegljanje, golf, žogice v kozarcu, metanje obročev, lovljenje račk na ribiško palico in krožnik za metanje. Ta otroški komplet športnih iger se lahko zelo dobro uporabi na vrtu in na dvorišču, pa tudi v notranjosti. Klasične igrače so izdelane iz lahkega, trpežnega plastike in iz zdravju neškodljivih barv, zato bodo zdržale dolga leta in se bodo zabavale tudi več otrok.

Košarica s krhličkom Garden&Seasons Écoiffier in pripomočki za vrt od 18 mesecev

Košarica s krhličkom Garden&Seasons francoskega proizvajalca Écoiffier je moderni vrtni komplet igrač za vse otroke, stare od 18 mesecev. Fantje in dekleta se lahko veselijo lepe zelene košarice z ročajem, praktične motike, grabljev, lopatke, 2 lončkov, 2 vrst zelenjave in tudi modrega krhlička, s katerim bodo zalivali rastline. Vrtni komplet je odlično presenečenje za male vrtnarje in pomočnike v gospodinjstvu, z njim se lahko igrajo ure in ure.

Voziček z vrtnim orodjem Deluxe Garden&Seasons Écoiffier s krhličkom od 18 mesecev

Voziček z orodjem za vrt francoske blagovne znamke Écoiffier je odlično darilo za fantke in deklice, stare od 18 mesecev. V originalnem modrem vozičku lahko vozijo vrtno orodje - zelenega krhlička z risbo ptička, velike grablje in lopatko. S pomočjo teh vrtnih pripomočkov se lahko otroci igrajo igre poklica vrtnarja in pomagajo svojim staršem na vrtu. Žive barve na dodatkih spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, hkrati pa vadijo fino motoriko. Voziček je izdelan iz trpežnih plastičnih materialov in se enostavno upravlja z 2 sprednjima kolesoma. Dimenzije vozička so 69*30*32 cm.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let ponuja otrokom prvovrstne igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na otip. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega izgleda. Francosko podjetje Écoiffier ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.