Set drsalka in 4-nadstropni plezalnik Giant Kraxxl Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby s odprtjem za metanje žoge

Opis izdelka

Drčanje Super Megagliss in 4-nadstropna plezalna stena Giant Kraxxl predstavljata originalen komplet igrač za vse otroke, stare od 2 let. Igrače v kompletu so barvno in oblikovno usklajene, postanejo naravni del vašega vrta in dvorišča. Nastavljiva drča francoskega proizvajalca Smoby omogoča otrokom varno drsanje že vrsto let. Za odlične športne izkušnje poskrbi konfigurabilna plezalna stena BIG z odprtino za metanje žoge, ki jo lahko prilagodite potrebam otroka. Moderne evropske igrače so zaščitene z UV filtrom in ohranijo svoj čudovit videz še vrsto let.

Drča Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Drča Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-modri izvedbi lahko raste skupaj z vašimi otroki od 2 do 8 let. Univerzalna drča se lahko enostavno spremeni v majhno drčo s 1,5 metra dolgim drsom in ko otroci zrastejo, lahko z dodajanjem drugega dela dobite veliko drčo s 3,6 metra dolgim drsom. Izjemno trdna in odporna konstrukcija drče je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri izdelavi, je prijeten na dotik in zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost med igro.

Samoumevne so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdna ročaja na straneh drče. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi z bosimi ali mokrimi nogami. Na veliki drči z ergonomsko površino bodo otroci doživeli trojno valovanje med drsanjem in jim zagotovila zabavo za vrsto let. Njene dimenzije so 352 * 112 * 186 cm. Površina drče je opremljena z anti-UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drča izgleda kot nova tudi po dolgi uporabi. Drča za otroke je primerna za pomlad, poletje ali jesen in postane priljubljeno mesto za vaše otroke.

Plezalna stena z odprtino za metanje žoge 4-nadstropna Giant Kraxxl BIG konfigurabilna 299 delov

Plezalna stena Giant Kraxxl nemškega proizvajalca BIG je odlična izbira za vse športno usmerjene otroke od 3 do 7 let. Vrtne plezalne stene Giant se odlikujejo po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki omogoča fantom in dekletom plezanje na 4 višinskih ravneh. Na igriv način vadite spretnost in ravnovesje, se naučite uporabljati celo telo med plezanjem, krepite mišice na rokah in nogah. Plezalna stena je sestavljena iz trdnih plastičnih palic, ki otrokom nudijo varno oporo med plezanjem, njena nosilnost je do 70 kg.

Sestavljiv stolp za plezanje vključuje tudi odprtino za metanje žoge, ki omogoča vadbo natančnosti in koordinacije roke-oko. Plezalna stena ima 299 delov in 2-sistemski sponki, ki staršem omogoča sestavljanje brez uporabe orodja. Prilagodljiva plezalna stena se lahko sestavi v 7 različnih variantah, kar zagotavlja, da bodo otroci odkrivali nove možnosti plezanja in vadbe na različnih vrstah konstrukcij. Dimenzije plezalne stene so 185*185*230 cm. Površina plezalne stene je zaščitena z UV filtrom, kar zagotavlja, da bodo barve ostale lepe tudi po dolgem času.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da bodo vaši otroci med igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.