Set drsalka in 3-nadstropni stolp za plezanje Tower Kraxxl Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby 360 cm drsna površina s UV filtrom

Opis izdelka

Šmikalka Super Megagliss in 3-nadstropni plezalni stolp Tower Kraxxl predstavljata odličen nabor igrač za otroke od 2 let. Igrače v setu so barvno in oblikovno usklajene, ustvarijo na vrtu odličen zabavni center. Prvovrstna konfigurabilna šmikalka francoskega proizvajalca Smoby omogoča otrokom varno drsenje za dolga leta, lahko se prilagodi tako za manjše kot tudi večje otroke. Fantje in dekleta se bodo odlično zabavali tudi s konfigurabilno plezalno stolpom nemškega proizvajalca BIG, s katerim lahko plezajo in trenirajo na kar 3 višinskih nivojih. Prvovrstne evropske igrače so zaščitene z UV filtrom in bodo ohranile svoj lep videz še dolga leta.

Šmikalka Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Šmikalka Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-turkizni izvedbi lahko raste skupaj z vašimi otroki od 2 do 8 let. Univerzalna šmikalka se lahko enostavno spremeni v majhno šmikalko s 1,5 metra dolgim drsnikom, ko pa otroci zrastejo, lahko z dodajanjem drugega dela dobite veliko šmikalko z 3,6 metra dolgim drsnikom. Izjemno trdna in odporna konstrukcija šmikalka je stabilna in se lahko pohvali z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri izdelavi, je prijeten na dotik in zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost med igro.

Samoumevno so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdna ročaja na straneh šmikalke. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi z bosimi ali mokrimi nogami. Na veliki šmikalki z ergonomsko površino bodo otroci doživeli trojno valovanje in se zabavali še dolga leta. Njene dimenzije so 352*112*186 cm. Površina šmikalke je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar šmikalka izgleda kot nova tudi po dolgi uporabi. Šmikalka za otroke je primerna za uporabo spomladi, poleti ali jeseni in bo postala priljubljeno mesto za vaše otroke.

Preliezacka 3-nadstropna Tower Kraxxl BIG konfigurabilna 184 delov nosilnost 70 kg

Preliezacka Tower Kraxxl nemškega proizvajalca BIG je odlično darilo za vse otroke od 3 do 7 let. Vrtne preliezacke Tower se odlikujejo po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki omogoča fantom in dekletom plezanje in vzpenjanje na 3 višinskih nivojih. Na igriv način si bodo vadili spretnost in ravnotežje, se naučili uporabljati celo telo med plezanjem, okrepili mišice na rokah in nogah. Preliezacka je sestavljena iz trdnih plastičnih palic, ki otrokom nudijo varen oprijem med plezanjem.

Predor je sestavljen iz 184 delov in 2-klipnega sistema, ki omogoča staršem, da hitro sestavijo preprogo brez kakršnih koli orodij. Konfigurabilna preproga se lahko sestavi v 6 različnih variantah, kar zagotavlja, da bodo otroci odkrivali nove možnosti plezanja in vadbe. Del preproge so tudi zemeljski U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla in pridobi večjo stabilnost. Dimenzije preproge so 140 * 140 * 140 cm, največja nosilnost pa je 70 kg. Površina preproge je zaščitena z UV filtrom, kar ohranja lep videz tudi po dolgem času.

Francoska znamka Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.