Set drsalka in 3-nadstropni plezalnik Frame Kraxxl Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby s plezalnimi stenami

Opis izdelka

Drčalka Super Megagliss in 3-nadstropna plezalna stena Frame Kraxxl sta predstavljata odlično izbiro za vse nemirne otroke od 2. leta starosti. Igrače v kompletu se ujemajo po barvi in dizajnu, kar ustvari edinstveno igralno središče na vašem vrtu. Moderno konfigurabilno drčalko francoskega proizvajalca Smoby bodo otroci uporabljali pri drsenju do 8. leta starosti. Za razvijanje športnega in gibalnega talenta otrok bo poskrbela plezalna stena in odprtine za metanje žoge. Vrhunske evropske igrače Smoby in BIG se osredotočajo na vsestranski razvoj otroka že od zgodnjega otroštva.

Drčalka Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Drčalka Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-turkizni izvedbi lahko raste skupaj z vašimi otroki od 2. do 8. leta starosti. Univerzalna drčalka se lahko enostavno spremeni v majhno drčalko s 1,5 metra dolgim drsnikom, ko pa otroci zrastejo, lahko z dodajanjem drugega dela dobite veliko drčalko s 3,6 metra dolgim drsnikom. Izjemno trdna in odporna konstrukcija drčalke je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri izdelavi, je prijeten na dotik in zaobljeni robovi zagotavljajo varnost med igro.

Samoumevne so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdna držala na straneh drčalke. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi z bosimi ali mokrimi nogami. Na veliki drčalki z ergonomsko površino bodo otroci doživeli trojno valovanje in jim nudila zabavo za več let. Njene dimenzije so 352 * 112 * 186 cm. Površina drčalke je opremljena z anti-UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drčalka izgleda kot nova tudi po dolgotrajni uporabi. Drčalka za otroke je primerna za uporabo spomladi, poleti ali jeseni in postala bo priljubljeno mesto za vaše otroke.

Preliezacka s plezalnimi stenami 3-nadstropna Frame Kraxxl BIG konfigurabilna 248 delov z odprtino za metanje žoge

Preliezacka Frame Kraxxl nemškega proizvajalca BIG bo razveselila vse fante in dekleta od 3. do 7. leta starosti. Vrtne preliezacke Frame se odlikujejo po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki otrokom omogoča plezanje in vzpenjanje na 3 višinskih ravneh. Na igralen način bodo vadili spretnost in ravnotežje, se naučili uporabljati celo telo pri plezanju, okrepili mišice na rokah in nogah. Del preliezacke je tudi modre odprtine, skozi katere se lahko prelazijo in mečejo žogo. Za male plezalce so pripravljene tudi plezalne stene z izboklinami v različnih oblikah, na katerih bodo preizkusili moč prijemov.

Nastavljiv plezalnik je mogoče sestaviti v več različicah, sestavljen je iz 248 delov in 2-sistemski sponki omogoča staršem, da sestavijo plezalnik brez uporabe orodja. Del plezalnika so tudi zemeljski U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla. Plezalnik v sivo-oranžno-modri barvi bo okrasil vsak dvorišče in vrt, njegove skupne dimenzije pa so 144*140*140 cm. Največja nosilnost športnega plezalnika je 70 kg. Površina plezalnika je zaščitena z UV filtrom, kar mu omogoča, da ohrani svoj lep videz tudi po dolgem času.

Francoščina Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.