Set drsalk in kurnik za 5 piščancev Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby s krmilom in gnezdom

Opis izdelka

Drsnik Super Megagliss 2v1 in kokošnjak s krmilom in gnezdom bo ponudil otrokom, starim od 2 let, odlične izkušnje pri vsakdanji igri na svežem zraku. Igrače v setu francoskega proizvajalca Smoby so barvite in oblikovno usklajene, postale bodo naraven del vašega vrta in dvorišča. Otroke bo razveselila prilagodljiva drsnik s maksimalno dolžino drsenja 360 cm, ki jo bodo lahko uporabljali pri drsenju do 8. leta starosti. Pri igri z vabilom rejcev in kmetov se bodo zanašali na sodoben kokošnjak, ki jim bo pomagal pridobiti prve izkušnje z vzrejo kokoši. S igrivo obliko pridobivajo občutek odgovornosti, razvijajo logično razmišljanje, domišljijo in si ustvarjajo pozitiven odnos do narave in živali.

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-turkizni izvedbi zraste skupaj z vašimi otroki od 2. do 8. leta starosti. Univerzalni drsnik se lahko enostavno spremeni v majhen drsnik z dolžino drsenja 1,5 metra in ko otroci zrastejo, z dodajanjem drugega dela dobite velik drsnik z dolžino drsenja do 3,6 metra. Izjemno trdna in odporna konstrukcija drsnika je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri proizvodnji, je prijeten na dotik in zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost med igro.

Samoumevni so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdna ročaja na straneh drsnika. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi z bosimi ali mokrimi nogami. Na velikem drsniku z ergonomsko površino bodo otroci pri drsenju doživeli trojno valovanje, kar jim bo zagotovilo zabavo za več let. Njegove dimenzije so 352 * 112 * 186 cm. Površina drsnika je opremljena z UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drsnik izgleda kot nov tudi po dolgi uporabi. Drsnik za otroke je uporaben spomladi, poleti ali jeseni in bo postal priljubljeno mesto za vaše otroke.

Kokošnjak za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 vrata s stopnicami in krmilom in gnezdo s ponarejenim jajcem 128 cm višina

Kokošnjak za kokoši Cluck Cluck Cottage Beige francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vsakega otroka, starim od 3 let. Hišica za kokoši je opremljena z 4 odpiralnimi vrati z zaklepanjem, otrok ima do nje dostop s sprednje in zadnje strani. Kokošnjak je primeren za 5 kokoši, ki imajo na voljo krmilnik za sedenje in gnezdo za valjenje jajc, do kokošnjaka pa lahko dostopajo po rampi s stopnicami. Prostorna kokošnjak zagotavlja idealne življenjske pogoje za kokoši, njegov del pa je tudi ventilacija, ki jo otroci nastavijo s pomočjo vrtljivega ventila. Površina kokošnjaka v obliki reliefa iz lesa in kamna bo očarala vaše najmlajše, medtem ko jih bodo razveselile tudi slike v obliki kokoši.

Streha kokošnjaka je opremljena s praktično odtočno cevjo in posodo, v katero se zbira deževnica, prav tako pa jo lahko otroci uporabijo kot krmo. Pri skrbi za živali bodo imeli na voljo tudi informacijski zloženki in razveselila jih bo tudi replika jajca. Majhen kokošnjak za kokoši je izdelan iz trdnih plastičnih materialov brez škodljivih ftalatov in je 100% recikliran. Površina kokošnjaka je mehka na dotik, zaobljeni robovi pa otrokom zagotavljajo varnost med igro. Vzdrževanje kokošnjaka je zelo enostavno, plastiko lahko enostavno očistite od umazanije, s čimer ustvarite kokošem zdravo in čisto okolje. Celotne dimenzije kokošnjaka so 159*126*128 cm, njegova višina pa je 128 cm.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa mehak in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.