Pupa Julie Mon Grand Poupon Corolle s rjavimi utripajočimi očmi in dolgi rjavi lasje s glavnikom 36 cm

Opis izdelka

Čudovita dolgodlaka punčka Julie Mon Grand Poupon iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle se že veseli spoznavanja z vašim otrokom. Edinstvena punčka Julie Mon Grand Poupon z dovršeno obdelanimi podrobnostmi in vanilijevim vonjem za otroke od 3. leta je oblečena v čudovite rožnate obleke s poudarkom na podrobnostih, ne manjkajo pa ji niti čudoviti dodatki - trak za lase, čevlji in krtača, brez katere se ne premakne niti za korak.

Prav zaradi tega dodatka bo skrb za dolge, goste lase punčke Julie bolj zanimiva in polna novih izzivov. Lase punčke je enostavno česati, vaš otrok pa lahko postane dvorski frizer punčke. Vsako igro s to punčko pa obogatijo tudi asimetrična obrazna poteza in rjave utripajoče oči, ki se zaprejo vedno, ko punčka leži na hrbtu.

Čudovita brineta Julie Mon Grand Poupon ima velikost 36 cm in se v naročje vašega otroka prilega kot ulita. Igra s punčko bo nepozabna ne le zaradi popolne velikosti punčke, temveč tudi zaradi neverjetno dovršenih podrobnosti, nežnega vanilijevega vonja in številnih dodatkov, ki vam jih prinaša blagovna znamka Corolle. Originalno punčko Mon Grand Poupon lahko otroci česajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vodijo na sprehode, ne le zaradi njenega glavnika, temveč tudi zaradi bogatega pribora.

Punčka Corolle je popolnoma prilagojena starosti otroka na vseh področjih. Skozi igro s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoje lastne čustvene odzive, zahvaljujoč edinstvenemu oblikovanju oblačil pa razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvovrstni materiali, prijetni na dotik in božanje, prinašajo otrokom nemoteno igro, med katero otroci vadijo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti. Punčko Corolle umivajte ročno z uporabo nežnega tekočega mila, oblačila pa perite ročno pri največ 40°C.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle daje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata prvovrstna kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards ter številnimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Neizogibni del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • s krtačo za lase
  • rjavi lasje in oči
  • nežen vanilijev vonj
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 36 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • ročna pranja pri največ 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • prvovrstna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.