Prenosna tablica za risanje Modulo Slate Blue Smoby zložljiva z brisalnim flomastrom, krpo in 4 papirji

Opis izdelka

Prenosna tablica Travel Slate francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse ustvarjalne otroke od 3. leta dalje. Otroška tablica otrokom omogoča risanje slik, vajo pisanja abecede in reševanja prvih matematičnih nalog. Modularna tablica je izdelana iz kakovostnega lesa in trdne plastike, kar omogoča enostavno prenašanje, otroci pa jo lahko vzamejo tudi na obiske k prijateljem in družini. Tablico bodo uporabljali tudi v udobju doma, kjer jo lahko enostavno postavijo s pomočjo podpore na zadnji strani. Spodnji del tablice je opremljen s predalčkom za shranjevanje risarskih pripomočkov.

Mali umetniki bodo s tablico prejeli tudi set 4 belih listov papirja, ki jih lahko pritrdijo na tablico zahvaljujoč oranžni sponki na zgornjem delu. Za risanje imajo otroci na voljo tudi brisalni črn flomaster in krpo, s katero lahko obrišejo slike z magnetne površine tablice. Prenosna kreativna tablica v modri barvi deluje brezčasno, in bo očarala deklice in dečke. Z njim se bodo igrali leta in leta, odlično se bodo zabavali pri risanju in odkrivali svoj umetniški talent. Prav tako bodo poskusili napisati svoje prve besede, računati matematične račune, s čimer razvijajo tudi logično razmišljanje, fino motoriko in domišljijo.

Tabla za otroke se hitro zloži in ne zavzema veliko prostora, njene dimenzije so 38*31*27 cm. Francosko podjetje Smoby je znano po svojih vrhunskih igračah, ki jih oblikujejo vodilni francoski oblikovalci za različne starostne skupine. Plastika na igračah Smoby je trdna in hkrati nežna do otroških rok, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove in barve, ki spodbujajo otroško domišljijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali ure in ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost38*31*27 cm
Dimenzije paketa40*7*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.