Pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s električnim sesalnikom z zvokom in likalnikom 17 dodatkov

Opis izdelka

Pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta dalje, saj jim ponuja realistične izkušnje pri pranju, likanju in sušenju perila. Multifunkcionalna pralnica v obliki črke L omogoča otrokom dostop z več strani, igrali se bodo lahko s sorojenci in prijatelji. Pri pospravljanju bodo imeli otroci na voljo tudi električni sesalnik z zamenljivim nastavkom, ki lahko oddaja zvoke, kot pri pravem sesanju.

Pralnica je opremljena s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem z odpirajočimi se prozornimi vrati, nad katerim je prostor za koš za perilo. V pralnici se nahaja praktičen obešalnik za obešanje perila, pri čemer bodo otroci uporabili praktične sponke ali obešalnike z rameni. Zgornji del pralnice tvori likalna deska, na kateri se bodo otroci naučili likati s klasično likalnikom. Pri igri na gospodinjstvo se bodo otroci zanesli na 17-delni komplet dodatkov, med katerimi sta tudi metlica z lopatico, čistila za gospodinjstvo, milo, goba in brisalec za okna.

Pralnica je izdelana iz trdnih in odpornih plastik z zaobljenimi robovi, njena površina je nežna na dotik. Otroci pri igri na poklice razvijajo fino motoriko, učijo se uporabljati stvari vsakodnevne potrebe, s čimer se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Hkrati si izboljšujejo tudi koncentracijo in logično razmišljanje, pri igri s sorojenci in prijatelji izpopolnjujejo komunikacijske sposobnosti, lažje si ustvarjajo socialne vezi in pridobivajo zdravo samozavest.

Pralnica stoji na stabilnih nogah in njene dimenzije so 57*39*78 cm. Pralni stroj nima elektronskih funkcij. Smoby že dolga leta prinaša otrokom vrhunske igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami v varnosti.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost57*39*78 cm
Dimenzije paketa45*20*65 cm
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.