Potovalna tabla za risanje Travel Slate Smoby zložljiv enostavno prenosljiv z brisljivo flomasterjem, krpo in 4 papirji

Opis izdelka

Potovalni tablični računalnik Travel Slate francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse ustvarjalne otroke od 3. leta naprej. Otroški tablični računalnik omogoča otrokom risanje slik, vadbo pisanja abecede ali reševanje prvih matematičnih nalog. Ustvarjalni tablični računalnik z visoko odpornostjo na udarce je izdelan iz vrhunskega plastičnega materiala, kar omogoča enostavno prenašanje, otroci pa ga bodo cenili tudi med potovanjem. Tablični računalnik se lahko uporablja tudi v udobju doma, saj ga je mogoče enostavno razstaviti z oporo na zadnji strani. Spodnji del tabličnega računalnika je opremljen s predalom za shranjevanje risarskih potrebščin.

Majhni umetniki bodo s tabličnim računalnikom prejeli tudi komplet 4 belih papirjev, ki jih je mogoče pritrditi na površino tabličnega računalnika s pomočjo oranžnega sponke na vrhu. Pri risanju imajo otroci na voljo tudi brisalno črno flomaster in krpo, s katero lahko obrišejo slike z bele površine tabličnega računalnika. Prenosni kreativni tablični računalnik v modri izvedbi ima brezčasno obliko, ki očara tako fante kot dekleta. Z njim se bodo igrali dolga leta, odlično se bodo zabavali pri risanju in odkrivali svoj umetniški talent. Prav tako si bodo poskusili napisati svoje prve besede, računati primere, s čimer razvijajo tudi logično razmišljanje, fino motoriko in domišljijo.

Tablični računalnik za otroke se hitro zloži in ne zavzema veliko prostora. Njegove dimenzije so 43*31*27 cm. Francoško podjetje Smoby je znano po svojih vrhunskih igračah, ki jih oblikujejo vodilni francoski oblikovalci za različne starostne skupine. Plastika na igračah Smoby je trdna in hkrati nežna do otroških rok, velur na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove in barve, ki spodbujajo otroško domišljijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali dolge ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost43*31*27 cm
Dimenzije paketa35*7*44 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.