Poganjalec in sprehajalec 2v1 Minnie Avto Ride On Smoby ergonomski s naslonjalom in predalčkom pod sedežem od 10 mes

Opis izdelka

Poganjalec in sprehajalec Minnie francoskega proizvajalca Smoby v stilskem roza-vijoličnem dizajnu bo očaral vse otroke, še posebej deklice, od 10. meseca starosti dalje. Kakovosten poganjalec z animiranim motivom Minnie raste z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otrok uporablja sprehajalček kot pomoč pri svojih prvih korakih, pri čemer se opira na visoko oporo, od 12. meseca pa se lahko na avtomobilček usede in se odriva z nogami. Vrhunska kolesa na poganjalcu so izdelana iz mehke plastike, zato so primerna za vožnjo v notranjih prostorih in na prostem

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj. Varnost otroka je zagotovljena tudi z zaščitami proti prevračanju na sprednji in zadnji strani avtomobilčka, ki dodajajo avtomobilčku dodatno stabilnost. Poganjalec Smoby je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase, površina je mehka, žametna na dotik. S multifunkcionalnim poganjalcem se otrok uči držati ravnotežje in krepi svoj mišični tonus. Otroški poganjalec prav tako pomaga otrokom pri njihovem gibalnem in motoričnem razvoju. Širok, ergonomično oblikovani sedež na avtomobilčku prispeva k pravilnemu razvoju kolkov, zahvaljujoč nizki višini se otrok nanj enostavno usede.

Pod dvižnim sedežem je predalček, kamor si otroci lahko shranijo različne drobnarije in igrače. Originalen videz poganjalca z motivom živali pritegne deklice že na prvi pogled, slike animiranih likov Minnie in Daisy v njih spodbujajo razvoj domišljije in predstavljivosti. Dimenzije poganjalca so 54*27*40 cm. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z originalnim dizajnom že dolga leta. Robustni poganjalec za otroke ima zaobljene robove, odlikuje se z najvišjo kakovostjo izdelave in natančno izdelanimi detajli.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa27*20*50 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.