Poganjalec avto Bobby Car Classic Green Sea BIG zeleni s trendovskimi nalepkami in hupo od 12 mes

Opis izdelka

Otroški pogananjalec Bobby Car Green Sea nemškega proizvajalca BIG je odlično darilo za otroke od 1. do 5. leta starosti. Avtomobilček v nežni zeleni barvi lahko najmlajši okrasijo z dizajnerskimi nalepkami, med katerimi je tudi slika ribic. Dečki in deklice bodo nad poganjalcem navdušeni že na prvi pogled in lahko z njim že zelo kmalu krepijo mišice v nogah. Večni otroški avtomobilček spodbuja motorični in gibalni razvoj otroka, prav tako pa tudi pravilen razvoj kolkov, saj otrok sedi na kolesu z razmaknjenimi nogami. Poganjalec ima visoko nosilnost, do 50 kg.

Volan otroškega poganjalca ima prostor za nagibanje do 30°, je opremljen z delujočo mehansko hupo, tako da bodo izkušnje v vožnji še bolj pristne. Plastična površina poganjalca je pred poškodbami zaradi sončnih žarkov zaščitena s kakovostnim UV filtrom, tako da bo ohranila svoje žive barve tudi po več letih. Trdna kolesa z vzdržljivimi pnevmatikami zagotavljajo odlične vozne lastnosti in stabilnost. Sedež je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje med vožnjo. Sedež ima tudi izrez za koleno, tako da se lahko večji otroci odrivajo z eno nogo - podobno kot na skiroju.

V sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za dodatke znamke BIG - prikolica, vlečna vrv in podobno. Pri proizvodnji so uporabljeni zdravju neškodljivi in reciklirani material, ki ne obremenjujejo okolja. Uporabljene proizvodne tehnologije zagotavljajo varnost izdelka za otroke, otroški poganjalec ima zaobljene robove, s čimer se zmanjša tveganje za poškodbe. Nizko podvozje zagotavlja stabilnost kolesa na kateri koli površini. Dimenzije izdelka so 58*30*38 cm.

Igrače BIG so testirane s strani nemškega nadzornga organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška blagovna znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip blagovne znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost - to so značilne lastnosti te blagovne znamke. Blagovna znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobne proizvodne metode in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je blagovna znamka BIG.

Lastnosti

  • zeleni poganjalec s trendovskimi nalepkami
  • delujoča mehanska hupa
  • visoka nosilnost 50 kg
  • priključki za dodatke (prikolica, vrvica)
  • podloga za koleno - starejši otroci vozijo podobno kot na skiroju
  • primerno od 12. meseca dalje
  • zaščiteno pred prevračanjem
  • prilagojeno za vožnjo tako v notranjih kot zunanjih prostorih
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost58*30*38 cm
Dimenzije paketa59*27*31 cm
Skupna dolžina58 cm
ZvokDa
UV filterDa
Teža2,9 kg
Nosilnostmax. 50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.