Organizator za šolsko torbo Organiser Backpack Bobbie Smiley Blue Jeune Premier ergonomska luksuzna izvedba 21*16*6,5 cm

Opis izdelka

Prilagodite šolsko torbo vašega šolarja ali šolarke točno po meri. Organizator za šolsko torbo Backpack Bobbie Smiley Blue iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier bo nahrbtnik New Bobbie spremenil v praktično šolsko torbo, v kateri ne bo več vladal kaos. Nov dizajn nahrbtnika New Bobbie Jeune Premier je brez predelkov, vendar zahvaljujoč temu modremu organizatorju to ne bo nobena pregrada, torej... ovira. Praktični organizator bo poskrbel, da bo torba primerna za učbenike in zvezke, in ko ga boste odstranili, se bo nahrbtnik takoj spremenil v praktičen izletni nahrbtnik, v katerega se bodo prilegali tudi večji predmeti.

Modri organizator za šolsko torbo Backpack Bobbie Smiley Blue Jeune Premier je oblikovno popolnoma usklajen z notranjostjo nahrbtnika New Bobbie. Posut je s smeški, zato ga v šolski torbi ne bo videti. Vendar pa bo svojo nalogo opravil popolnoma. Harmonika organizator v šolski torbi se pritrdi zahvaljujoč velcro zapiranju, ki poskrbi, da predelki ostanejo trdno na svojem mestu. Z uporabo praktičnega organizatorja Jeune Premier se bo nahrbtnik vašega učenca ali učenke razdelil na tri predelke in v torbi bo končno zavladal red. Dimenzije organizatorja so 6,5*16*21 cm in je združljiv s šolskim nahrbtnikom New Bobbie.

Poslovite se od dolgočasnih, nezanimivih šolskih nahrbtnikov in razveselite otroke praktičnim organizatorjem od Jeune Premier. Oblikovalci te belgijske blagovne znamke so poskrbeli, da bo vsak dan v šolski klopi igriv, vesel in predvsem stiliziran. In kar je najboljše, šolski pripomočki vaših otrok se nikoli več ne bodo zamenjali s tistimi, ki pripadajo sošolcem. Oblikovanje organizatorja za šolsko torbo že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako zlahka, in poskrbi, da bo vaše otroka hodilo v šolo z veseljem.

Lastnosti

  • organizator za šolsko torbo
  • združljiv z nahrbtnikom New Bobbie
  • dimenzije 6,5*16*21 cm
  • zapiranje na velcro
  • torbo razdeli na več predelkov
  • 100 % poliester
  • oblikovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost21*16*6,5 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.