Odrážalo in hodulja z zvokom Avto Ride On Little Smoby ergonomsko oblikovane s prostorom za shranjevanje pod sedežem od 10 mes

Opis izdelka

Odrážalo in hodilo Avto Ride On Little francoskega proizvajalca Smoby v nežnih pastelnih barvah predstavlja odlično darilo za dečke in deklice od 10 mesecev. Originalno odražalo s funkcionalnim klaksonom raste z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otrok uporablja hodilo kot pripomoček pri svojih prvih korakih, pri čemer se opira na visoko oporo, od 12 mesecev pa se lahko usede na avto in se odraža z nogami. Kakovostna kolesa na odražalu so izdelana iz mehčanega plastike, zato se dobro vozi tako na prostem kot v notranjosti.

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj. Varnost otroka je zagotovljena tudi zahvaljujoč pregradam na sprednji in zadnji strani avta, zaradi katerih se avto tako enostavno ne prevrne. Odrážalo Smoby je izdelano iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, površina je mehka, žametna na dotik. S multifunkcionalnim odražalom se otrok uči ohranjati ravnotežje in krepi svoje mišice. Otroško odražalo prav tako pomaga otrokom pri njihovem gibanju in motoričnem razvoju. Široko, ergonomično oblikovano sedeže na avtu prispeva k pravilenemu razvoju kolkov.

Pod dvignjenim sedežem se nahaja shranjevalni prostor, kamor si otroci lahko shranijo različne drobnarije in igrače. Dimenzije odražala so 54*27*40 cm. Robustno odražalo za otroke ima zaobljene robove, odlikuje se z najvišjo kakovostjo obdelave in natančno izdelanimi podrobnostmi. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z originalnim dizajnom že dolga leta. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo ter pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Proces proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa28*21*52 cm
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.