Odrážalo in hodulja s klaksonom Avto Ride On Little Smoby ergonomsko oblikovano s prostorom za shranjevanje pod sedežem od 10 mesecov

Opis izdelka

Odrážalo in hodilo Avto Ride On Little francoskega proizvajalca Smoby v nežni modri barvi bo razveselilo vse otroke že od 10. meseca starosti. Originalno odrážalo s funkcionalnim klaksonom raste z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otrok uporablja hodilo kot pomoč pri svojih prvih korakih, pri čemer se opira na visoko oporo, od 12. meseca pa se lahko usede na avto in se odraža z nogami. Kvalitetna kolesa na odrážalu so izdelana iz mehčanega plastike, zato se dobro vozi tako na prostem kot v notranjosti.

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj. Varnost otroka je zagotovljena tudi zahvaljujoč zaščitnim oviram na sprednji in zadnji strani avta, zaradi katerih se avto ne prevrne tako enostavno. Odrážalo Smoby je izdelano iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, površina je mehka, žametna na dotik. S multifunkcionalnim odrážalom se otrok uči ohranjati ravnotežje, krepi svoje mišice. Otroško odrážalo prav tako pomaga otrokom pri njihovem gibanju in motoričnem razvoju. Široko, ergonomično oblikovano sedeže na avtu prispeva k pravilnemu razvoju kolčnih sklepov.

Pod zložljivim sedežem se nahaja shranjevalni prostor, kamor si otroci lahko shranijo različne drobnarije in igrače. Dimenzije odrážala so 54*27*40 cm. Robustno odrážalo za otroke ima zaobljene robove, odlikuje se z najvišjo kakovostjo obdelave in natančno izdelanimi podrobnostmi. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z originalnim dizajnom že dolga leta. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Postopek proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa27*20*50 cm
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.