Odrážalo in hodulja Peppa Pig Avto Ride On Smoby ergonomski s naslonjalom in shranjevalno škatlo pod sedežem od 10 mes

Opis izdelka

Odrsnik in hoduljica Avto Ride On francoskega proizvajalca Smoby v izvirni rdeči izvedbi predstavlja popolno darilo za dečke in deklice že od 10. meseca starosti. Moderna odrsnik z motivom animirane serije Peppa Pig lahko otroci enostavno upravljajo, kolesa iz mehčane plastike pa zagotavljajo odlično izkušnjo pri vožnji v notranjosti in zunaj. Multifunkcionalni odrsnik raste z vašim otrokom, otroci od 10. meseca uporabljajo avto kot pomoč pri svojih prvih korakih, pri čemer se opirajo na visoko naslonjalo, od 12. meseca pa se lahko na avto usedejo in se odriva s nogami.

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj. Varnost otroka je zagotovljena z zaščitami proti prevračanju na sprednji in zadnji strani avta, ki dodajajo avtu dodatno stabilnost. Široko ergonomično oblikovano sedežno mesto ponuja otroku med vožnjo najvišje udobje, po njegovi odprtju pa otrok odkrije praktičen shranjevalni prostor. Odrsnik s trdno konstrukcijo je izdelan iz odpornih plastičnih materialov najvišje kakovosti. Z multifunkcionalnim odrsnikom se otrok uči ohranjati ravnotežje in krepi svoje mišice. Odrsnik z motivom Peppa Pig prav tako pomaga otrokom pri razvoju ustvarjalnosti in domišljije.

Dimenzije odrsnika so 54*27*40 cm. Robustni odrsnik za otroke ima zaobljene robove, odlikuje ga vrhunska obdelava in natančno izdelani detajli z nežno površino. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z izvirnim dizajnom že dolga leta. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Proces proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa28*21*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.