Odrážalo in hodulja Disney Princess Avto Ride On Smoby ergonomski s naslonjalom in shranjevalno škatlo pod sedežem od 10 mes

Opis izdelka

Odrsnik in hoduljček Disney Princes francoskega proizvajalca Smoby v čudoviti roza izvedbi očara vse otroke, zlasti deklice, že od 10. meseca starosti. Kvaliteten odrsnik z animiranim motivom Princesraste z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otrok uporablja hoduljček kot pomoč pri svojih prvih korakih, pri čemer se opira na visoko naslonjalo, od 12. meseca pa se lahko usede na avto in se odriva z nogami. Vrhunska kolesa na odrsniku so izdelana iz mehčanega plastike, zato se dobro vozi tako na prostem kot v notranjosti.

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj. Varnost otroka je zagotovljena tudi zahvaljujoč zaščitnim pregradam na sprednji in zadnji strani avta, zaradi katerih se avto tako enostavno ne prevrne. Odrsnik Smoby je izdelan iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, površina je mehka, žametna na dotik. S multifunkcionalnim odrsnikom se otrok uči ohranjati ravnotežje in krepi svoje mišice. Otroški odrsnik prav tako pomaga otrokom pri njihovem gibanju in motoričnem razvoju. Široko, ergonomično oblikovano sedeže na avtu prispeva kpravilnemu razvoju kolkov.

Pod zložljivim sedežem se nahaja shranjevalni prostor, kamor si otroci lahko shranijo različne drobnarije in igrače. Originalen videz odrsnika z motivom živali pritegne dekleta na prvi pogled, slike princesk v njih spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti. Dimenzije odrsnika so 54*27*40 cm. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z originalnim dizajnom že dolga leta. Robusten odrsnik za otroke ima zaobljene robove, odlikuje ga najvišja kakovost obdelave in natančno izdelani detajli.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa28*21*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.