Odrážalo in hodulja 2v1 Peppa Pig Avto Ride On Smoby ergonomski s naslonjalom in shranjevalno škatlo pod sedežem od 10 mes

Opis izdelka

Odrážalo in hodilo 2v1 Avto Ride On francoskega proizvajalca Smoby v izvirni rdeči različici bo razveselilo dečke in deklice že od 10. meseca. Kakovostno odražalo z motivom animirane serije Peppa Pig lahko otroci enostavno upravljajo, kolesa iz mehčanega plastike pa zagotavljajo vrhunsko izkušnjo pri vožnji tako v notranjosti kot zunaj. Multifunkcionalno odražalo raste z vašim otrokom, otroci od 10. meseca uporabljajo avto kot pripomoček pri svojih prvih korakih, pri čemer se opirajo na visoko naslonjalo, od 12. meseca pa se lahko na avto usedejo in se odražajo z nogami.

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj. Varnost otroka je zagotovljena z zaščitami proti prevračanju na sprednji in zadnji strani avta, ki avtu dodajajo dodatno stabilnost. Široko ergonomično oblikovano sedežno mesto ponuja otroku med vožnjo najvišje udobje, po njegovem odklopu pa otrok odkrije praktičen shranjevalni prostor. Odrážalo s trdno konstrukcijo je izdelano iz trpežnih plastičnih materialov najvišje kakovosti. Z multifunkcionalnim odražalom se otrok uči vzdrževati ravnotežje in krepi svoje mišice. Odrážalo z motivom Peppa Pig prav tako pomaga otrokom pri razvoju ustvarjalnosti in domišljije.

Dimenzije odražala so 54*27*40 cm. Robustno odražalo za otroke ima zaobljene robove, odlikuje se z vrhunskim obdelovanjem in natančno izdelanimi detajli z nežno površino. Francoski proizvajalec Smoby otrokom prinaša vrhunske igrače z izvirnim dizajnom že dolga leta. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo ter pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Postopek proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače pa izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa27*20*50 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.