Oblačilo Plašč Srce Cvetni listi Mon Grand Poupon Corolle za 36 cm punčko od 24 mesecev

Opis izdelka

Zima bo v prvi vrsti stilna. Čudovita obleka za punčko Coat Heart Petals Mon Grand Poupon iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle bo vsako igro s punčko spremenila v neverjetno izkušnjo. Prelep roza plašč za zimo iz kolekcije Heart Petals je namenjen punčki Corolle velikosti 36 cm. Plašč-krznenka s kapuco sledi najnovejšim modnim trendom in punčki Corolle zagotovo pristoji.

Stilna jakna s kapuco z detajli srčkov bo prinesla otrokom številne nove izkušnje in lepe spomine. S čudovitim oblačilom Corolle lahko otroci svojo punčko preoblačijo kadarkoli si zaželijo. Popolnoma dodelani detajli tega oblačila in vrhunski materiali bodo obogatile vsako igro s punčko, ki razvija otroško domišljijo, pa tudi komunikacijske sposobnosti in otipno občutljivost.

Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo lastne čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zaradi ogromne izbire dodatkov Corolle lahko otroci svoje punčke hranijo, previjajo, uspavajo ali kopajo, in to vedno v družbi najboljših in najlepših igrač. Oblačila Corolle perite ročno pri največ 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročje vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih detajlih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Neodtujljiv del punčk Corolle so tisti najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo punčko na svetu s stilnimi dodatki.

Lastnosti

  • obleka za punčko Corolle
  • roza plašč s kapuco
  • za punčko velikosti 36 cm
  • od 24 mesecev
  • detajli prilagojeni starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.