Oblačilo Jumpsuit Pižama Enorog Ma Corolle za 36 cm punčko od 4 let

Opis izdelka

Pajama zabava punčk Corolle se pravkar začne! Čudovito pajama za punčko Jumpsuit Pajamas Unicorn Ma Corolle iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle bo vsako igro s punčko spremenila v neverjetno izkušnjo. Bele pajame z motivom enoroga so namenjene punčki Ma Corolle velikosti 36 cm in so skrbno izdelane do najmanjših podrobnosti. Srčkan pajama je izdelan iz nežnega, a kakovostnega materiala, ki je zelo prijeten na dotik in božanje.

S tem čudovitim pajama Unicorn Ma Corolle lahko otroci svojo punčko preoblečejo kadarkoli se jim zahoče. Popolnoma dodelani detajli tega oblačila in vrhunski materiali obogatijo vsako igro s punčko, ki razvija otroško domišljijo, pa tudi komunikacijske sposobnosti in otipno občutljivost. Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo svoje lastne emocije in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja.

Z ogromnim število dodatkov Corolle lahko otroci svoje punčke hranijo, previjajo, uspavajo ali kopajo, in to vedno v družbi najboljših in najlepših igrač. Oblačila Corolle perite ročno pri največ 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v objem vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. Vzemite v naročje svojega otroka najlepšo punčko na svetu s stilskimi dodatki.

Lastnosti

  • obleka za punčko Ma Corolle
  • kombinezon z enorogom
  • za punčko velikosti 36 cm
  • od 4 let
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.