Oblačila Ruffle Dress & T-Shirt Loire Riverside Mon Premier Poupon Corolle za 30 cm punčko od 18 mesecev

Opis izdelka

Je punčka vašega otroka romantična duša? Čudovita obleka za punčko Ruffle Dress & T-Shirt Loire Riverside Mon Premier Poupon iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle je kot nalašč za nežne in občutljive punčke. Srčkana obleka s volani in rožnato majico je namenjena punčki Corolle velikosti 30 cm. Obleka je skrbno izdelana do najmanjših podrobnosti in spominja na pravo otroško oblačilo. To nadomestno oblačilo za punčko Corolle je izdelano iz nežnega, a kakovostnega materiala, ki je zelo prijeten na dotik in božanje.

Izjemne obleke s volani si punčka lahko obleče ob kateri koli priložnosti. Popolno obdelani detajli tega oblačila in vrhunski materiali popestrijo vsako igro s punčko, ki razvija otroško domišljijo, pa tudi komunikacijske sposobnosti in taktilno občutljivost. Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo lastne čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja.

Z ogromno izbiro dodatkov Corolle lahko otroci svoje punčke hranijo, previjajo, uspavajo ali kopajo, in to vedno v družbi najboljših in najlepših igrač. Obleko Corolle perite ročno pri maksimalno 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle daje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se združujeta vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Neizogibni del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo punčko na svetu s stilskimi dodatki.

Lastnosti

  • obleka za punčko Corolle
  • obleka s volani in majica
  • za punčko velikosti 30 cm
  • od 18 mesecev
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.