Oblačila Dress & Headband Heart Petals Mon Grand Poupon Corolle za 36 cm lutko od 24 mesecev

Opis izdelka

Čarobna obleka Corolle iz kolekcije Heart Petals je končno tu! Čudovite obleke za punčko Dress & Headband Heart Petals Mon Grand Poupon iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle so kot narejene za nežne in občutljive punčke. Srčkan oblekici s trakom za lase sta namenjeni za punčko Corolle velikosti 36 cm. Obleke so skrbno izdelane do najmanjših podrobnosti in spominjajo na pravo otroško obleko. Ta nadomestna obleka za punčko Corolle je izdelana iz nežnega, a kakovostnega materiala, ki je zelo prijeten na dotik in božanje.

Izjemne roza-rdeče obleke s trakom za lase lahko punčka obleče ob kateri koli priložnosti in vedno bo izgledala stilno. Popolnoma dodelani detajli te obleke in vrhunski materiali obogatijo vsako igro s punčko, ki razvija otroško domišljijo, pa tudi komunikacijske sposobnosti in otipno občutljivost. Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo lastne čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja.

Z ogromno izbiro dodatkov Corolle lahko otroci svoje punčke hranijo, previjajo, uspavajo ali kopajo, in to vedno v družbi najboljših in najlepših igrač. Obleka Corolle se pere ročno pri maksimalno 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so tisti najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. Vzemite v naročje svojega otroka najlepšo punčko na svetu s stilskimi dodatki.

Lastnosti

  • obleka za punčko Corolle
  • obleka s trakom za lase
  • za punčko velikosti 36 cm
  • od 24 mesecev
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvaružová,červená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.