Oblačila Dolgi rokavi Črtasta majica Ma Corolle za 36 cm punčko od 4 let

Opis izdelka

Barbika, ki ima stil, prihaja iz družine Corolle! Čudovita majica z dolgimi rokavi za barbiko Long Sleeves Striped T-Shirt Ma Corolle iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle bo vsako igro z barbiko spremenila v neverjetno izkušnjo. Pasičasta majica z napisom je namenjena barbiki Ma Corolle velikosti 36 cm in je skrbno izdelana do najmanjših podrobnosti. Čudovito pižamo je mogoče izdelati iz nežnega, a kakovostnega materiala, ki je zelo prijeten na dotik in božanje.

S to stilizirano majico s črtami lahko otroci svojo barbiko preoblačijo kadarkoli si zaželijo. Popolnoma dodelani detajli te obleke in vrhunski materiali bodo obogatile vsako igro z barbiko, ki razvija otroško domišljijo, pa tudi komunikacijske sposobnosti in dotik. Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo svoje lastne čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja.

Z ogromno količino dodatkov Corolle lahko otroci svoje barbike hranijo, previjajo, uspavajo ali kopajo, in to vedno v družbi najboljših in najlepših igrač. Oblačila Corolle perite ročno pri največ 40°C, le z uporabo nežnega tekočega mila.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše barbike že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev barbikam Corolle daje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V barbikah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljivi del barbik Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo barbiko na svetu s stiliziranimi dodatki.

Lastnosti

  • obleka za barbiko Ma Corolle
  • majica z dolgimi rokavi
  • za barbiko velikosti 36 cm
  • od 4 let
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.