Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje in tobogan 2v1 s košarko in vodno igro bo očarala vsakega otroka že od 2 let. Igrače v setu so svojimi barvami in dizajnom ustvarijo edinstveno igralno središče na vašem vrtu. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve ne bodo hitro zbledile na soncu. Hišica z vrtnim orodjem bo otrokom omogočila, da na svežem zraku v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, igrali se bodo kot vrtnarji in pridobili realistične izkušnje. Nastavljiv tobogan z dolžino drsenja 3,6 metra, košarkarskim košem in vodno igro bodo otrokom pripravili odlično sprostitev in osvežitev v vročih poletnih dneh.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočnim sistemom in ptičjo hišico

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke že od 2. leta starosti. Vrtičkasta hišica deluje realistično, njena površina je oblikovana v reliefu kamna in lesa. Opremljena je z polovičnimi vrati z odprtino za poštarjeve pisma, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenci), 2 okroglima oknoma, zato je znotraj svež veter tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in brošura z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtičkasto mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga lahko otroci uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočni sistem z deževnico, da bodo lahko zalivali rože. Mali vrtnarji bodo tako lahko skrbeli za rože in razvijali pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti z dodatnimi dodatki.

Šmykľavka Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Šmykľavka Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-modri izvedbi raste skupaj z otroki od 2 do 8 let. Univerzalna šmykľavka se lahko enostavno spremeni v majhno šmykľavko z dolžino drsenja 1,5 metra in ko otroci zrastejo, lahko z dodajanjem drugega dela dobijo veliko šmykľavko z dolžino drsenja do 3,6 metra. Izjemno trdna in odporna konstrukcija šmykľavke je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg.

Samoumevnost so protizdrsno stopnice z oporo na tleh in trdne ročaji na strane drsališča. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi bosih, mokrih nog. Na velikem drsališču z ergonomsko površino bodo otroci doživeli trojno valovanje pri drsenju, kar jim bo zagotovilo zabavo za več let. Dimenzije so 352*112*186 cm. Površina drsališča je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drsališče izgleda kot novo tudi po dolgotrajni uporabi.

Vodna igrača za vrt z vodnim tunelom Splashy Way 2v1 Smoby pod drsališčem z nastavljivo višino šob in UV filtrom

Vodna igrača za vrt z vodnim tunelom Splashy Way 2v1 francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 24 mesecev dalje. Večnamenska vodna igrača se lahko namesti pod vse drsališča znamke Smoby, po priključitvi na vrtno cev ustvari učinek vodnega tunela. Izdelana je iz trpežnih in odpornih plastičnih materialov, njena površina je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar ohranja lep videz tudi po letih uporabe. Nastavljiva višina šob omogoča nastavitev moči curka vode glede na tlak vode. Vodna igrača omogoča boljšo funkcionalnost in uporabnost otroških drsališč, lahko se uporablja tudi samostojno, otroci zaradi nje preživijo več časa na svežem zraku.

Košarkarski koš za drsališča in steno Basketball Hoop 3v1 Smoby z UV filtrom

Košarkarski koš za drsališča in steno Basketball Hoop 3v1 francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 3 leta dalje. Kvaliteten košarkarski koš je izdelan iz prvovrstnih plastik, njegova površina je zaščitena z UV filtrom, ki zagotavlja, da barve ne bodo zbledene tudi po letih uporabe. Košarkarski koš se lahko enostavno pritrdi na sprednjo in stransko stran drsališča. Otroci zaradi njega razvijajo športni talent, trenirajo koordinacijo roka-oko, s premikanjem na svežem zraku krepijo imunski sistem. Košarkarski koš je opremljen z kompletom za pritrditev, omogoča enostavno montažo in demontažo (žoga ni vključena v paket).

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkvalitetnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače ustrezajo tudi najvišjim varnostnim standardom in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.