Nastavitev vrtnega domčka za vrtnarja z 1,5 m drsališčem z vlaženjem Garden House Smoby razširljiv

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House in 1,5 metrska drsalka z vlažilcem bo razveselila vse fante in dekleta že od 2 let. Igrače v setu so barvno in dizajnersko usklajene, ustvarijo na vašem vrtu zabavno središče. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu hitro ne bodo zbledile. Hišica z vrtnim orodjem omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost na svežem zraku, igrajo se poklica vrtnarja in pridobijo realistične izkušnje. Moderna drsalka z dolžino drsenja 1,5 metra je opremljena z vodnim pršenjem, ki prijetno osveži otroke med poletnimi dnevi.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci razširljiva z odtočnim kanalom in rešetko z gnezdilnico

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z dvema polovičnima vrati z odprtino za pisma poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okni), 2 okroglima oknoma, tako da je znotraj svež veter tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in brošura z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno rešetko, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in pri zalivanju se lahko zanesejo na odtočno cev z sodčkom. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odporne tudi na močan veter in neugodno vreme. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Srednja drsalka GM Slide Blue Smoby drsna površina 150 cm z vodno igro

Srednja drsalka GM Slide je primerna za fante in dekleta že od 2 let. Ima trdno konstrukcijo in površino za drsenje dolgo 1,5 metra in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Izdelana je iz trdega in odpornega plastike, ki je žametna na dotik, ima tudi mehke in zaobljene robove. Varnost otroške drsalka zagotavljajo protidrsne stopnice s plastično oporo na tleh in trdne ročaje na straneh drsalke, ki so prilagojeni za majhne otroške roke. Drsalka se lahko priključi na vodo, zaradi česar jo lahko otroci uporabljajo tudi kot tobogan, ki jim prinaša hladilno osvežitev v vročih poletnih dneh. Njene dimenzije so 100*159*150 cm, površina je zaščitena z anti-UV filtrom, zato bo ohranila lep videz tudi po dolgem času uporabe.

Francoska Smoby že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.