Nastavitev vrtnega doma za vrtnarja s športnim skirojem z zvokom Garden House Smoby razširljiv z bencinsko črpalko z možnostjo polnjenja

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje in športno odrivalo z zvokom ter bencinska črpalka bodo razveselili vse nemirne otroke že od 24. meseca starosti. Igrače v setu se ujemajo po barvi in dizajnu, zato bodo postale naraven del vašega vrta. Evropski proizvajalci Smoby in BIG prinašajo otrokom igrače najvišje kakovosti z čudovitim dizajnom. Razširljiva hišica Smoby z vrtno opremo omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in kreativnost pri igri vrtnarjenja. Realistične izkušnje pri igri dirkačev bodo prinesli fantom športno odrivalo BIG z elektronskim klaksonom in bencinska črpalka, ki jim bo služila za servisiranje motorja.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva streha in mreža z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta starosti. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z polovičnimi vrati z odprtino za poštarjeve pisma, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi krili), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodoben 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrč, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične značke in vodnik z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in zalivanju, zanesejo se lahko na odtočno cev z deževnikom, ki zbira deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Odrivalo motorka Sport Balance Bike Red BIG z zvokom, široka dvojna gumijasta kolesa, rdeča, od 18 mesecev

Odrivalo motorka Sport Bike Red nemškega proizvajalca BIG je odlična izbira za vse otroke, še posebej fantke od 18 mesecev starosti. Rdeče-črno odrivalo je oblikovano v obliki športne motornega kolesa z širokimi dvojnimi gumijastimi kolesi, ki otrokom pri vožnji zagotavljajo dodatno stabilnost in se ponašajo z tiho vožnjo. Fantje in dekleta si bodo športno odrivalo takoj priljubili, razveselil jih bo elektronski klakson z realističnim zvokom. Otroško odrivalo spodbuja motorični in gibalni razvoj, pa tudi pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj sedijo na široko razmaknjenih nogah.

Plastična površina odrivalca je zaščitena pred poškodbami sončnih žarkov UV filtrom, tako da bo tudi po letih ohranila svoj čudovit videz. Krmilo je lahko prijeti, sedež je zelo udoben in ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje med vožnjo. Konstrukcija odrivalca je prilagojena potrebam najmanjših otrok, zadnji del sedeža je dodatno opremljen z ročajem za enostavno prenašanje. Otroci med vožnjo na motorju trenirajo svoj čut za ravnotežje, izboljšujejo svoj prostorski vid in reflekse. Dimenzije motorja so 63*35*46 cm, sedež je visok 29 cm. Nosilnost odrivalca je do 25 kg, hupa deluje na 3 baterije tipa AG13/LR44.

Bencinska črpalka in električno polnjenje vseh odrivalcev Bobby Car Service Station BIG obojestranska z rampo

Postaja za tankanje in polnjenje vseh odrivalcev tipa Bobby Car (Classic, Neo in Next) nemškega proizvajalca BIG je originalno darilo za fante in dekleta od 18 mesecev dalje. Multifunkcijska postaja ponuja otrokom različne možnosti pri dopolnjevanju goriva v odrivalcu - na eni strani je klasična modra platforma za polnjenje bencina ali dizla, na drugi strani pa je zelena platforma namenjena električnemu polnjenju odrivalca. Servisna postaja je opremljena z rampami za vožnjo avtomobilčkov, ima tudi cevi za tankanje, ki se lahko priključijo na konektorje na zadnji strani odrivalcev. Postaja za tankanje odrivalcev je odličen dodatek za male voznike, ki jim bo med vožnjo prinesel še bolj realistične izkušnje. Igračka ni opremljena z elektronskimi funkcijami.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša vrhunske igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, vendar hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilne lastnosti te znamke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.