Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House s sedežem je originalno darilo za fantje in deklice od 2 let. Igrače in pohištvo francoskega proizvajalca Smoby se barvno in oblikovno ujemajo, okrasijo vsak vrt. Hišica z vrtnim orodjem omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, igrajo se kot vrtnarji in pridobijo realistične izkušnje. Vrtno pohištvo s mizo in 3 stoličkami KidChair bo otrokom prineslo veselje pri sedenju s svojimi brati in sestrami ter prijatelji na svežem zraku. Moderne igrače in pohištvo Smoby so zaščitene z UV filtrom, kar jim omogoča, da ohranijo lepe barve tudi po dolgotrajni uporabi.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby z lončki za rože, razširljiva z odtočno cevjo in ptičjo hišico

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtna hišica deluje realistično, njena površina je oblikovana v reliefu kamna in lesa. Opremljena je s polovičnimi vrati z odprtino za pisma od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi okvirji), 2 okroglima oknoma, zato je znotraj svež zračni tok tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodoben 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, lončki za rože, tabla za opombe, plastične oznake in brošura z nasveti za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše lončke za rože. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočno cev z deževnico, da ujamejo deževnico. Mali vrtnarji lahko tako polivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Miza za otroke Kid Table Smoby modra z UV filtrom od 18 mesecev

Miza za otroke Kid Table francoskega proizvajalca Smoby je originalno darilo za fantje in deklice že od 18 mesecev dalje. Otroška miza je izdelana v modro-beli barvni kombinaciji in ohrani svoj lep videz tudi po letih uporabe zaradi anti UV filtra, ki preprečuje bledenje barv. Na mizi se lahko udobno usedejo 4 otroci, ki lahko uživajo v prigrizku s svojimi brati in sestrami ter prijatelji na vrtu ali v hiši. Miza je izdelana iz trdega plastike, njene robustne noge pa so izdelane s posebno tehnologijo pihanja, ki jim zagotavlja največjo odpornost in trdnost.

Miza z največjo nosilnostjo do 70 kg se odlikuje visoko stabilnostjo in je primerna za igro tako na prostem kot v notranjosti. Zaobljeni robovi zagotavljajo varnost za otroke, površina mize pa je mehka in žametna na dotik. Višina mize je 45 cm, kar omogoča enostavno dosegljivost tudi za majhne otroke. Skupne dimenzije mize so 76*52*45 cm, lahko se premika in omogoča hitro montažo. Otroci bodo mizo uporabljali skozi celo leto, v hladnejših mesecih v notranjosti in v toplih sončnih dneh na prostem.

Stolica za otroke Kid Chair Green Smoby s UV filtrom z nosilnostjo 50 kg, višina sedeža 27 cm - 3 kosi

Stolica za otroke Kid Chair je odlično darilo za vse fantke in deklice, starejše od 18 mesecev. Vrhunska stolica v zeleni, modri in rumeni barvi je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, površina pa je zaščitena z UV filtrom, tako da barve ne bodo zbledile tudi po letih uporabe. Višina sedeža stolice je 27 cm, skupna višina pa 50 cm. Trdni in robustni nogi na stolici sta izdelani s tehnologijo Blow Moulding, ki zagotavlja visoko stabilnost med vsakodnevnimi igrami. Otroci bodo stolico uporabljali skozi celo leto - v notranjosti in na prostem med vrtnimi zabavami in druženjem s prijatelji. Skupne dimenzije otroške stolice so 33*33*50 cm, z nosilnostjo do 50 kg.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let ponuja otrokom prvovrstne igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci varni in zaščiteni pred poškodbami med veselim igranjem. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in izvirni videz. Francoska blagovna znamka Écoiffer ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.