Nastavitev vrtnega doma za vrtnarja s kurami za 5 piščancev Garden House Smoby razširljiv

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House in kurnik za kokoši bosta razveselila vse fante in deklice že od 2. leta starosti. Igrače v kompletu so se ujemajo po barvi in dizajnu, zato bodo naravni del vašega vrta. Francoske igrače Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve ne bodo hitro izprale na soncu. Razširljiva hišica z vrtno opremo bo otrokom ponudila različne možnosti za igro, kurnik za kokoši pa bodo uporabili pri igri na kmetiji. Tako bodo pridobili realne izkušnje pri skrbi za kokoši, občutek odgovornosti in razvili pozitiven odnos do narave in živali.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočno cevjo in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta starosti. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z vrati s polovično odprtino za poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi okvirji), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež veter tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodoben 21-delni komplet vrtnih dodatkov, med katerimi so vrč, grablje, lopatica, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za zapiske, plastične oznake in vodnik z nasveti za gojenje.

Fante in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga bodo otroci uporabili pri sajenju in pri zalivanju se bodo zanašali na odtočno cev z sodčkom. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129 * 132 * 135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdni in stabilni plastični zidovi odlično prenašajo tudi močan veter in neugodno vreme. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti z dodatnimi dodatki.

Kurnik za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 vrata s stopnicami in krmilnikom ter gnezdo s ponarejenim jajcem, višina 128 cm

Kurnik za kokoši Cluck Cluck Cottage Beige francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vsakega otroka že od 3. leta starosti. Hišica za kokoši je opremljena z 4 odpiralnimi vrati z zaklepanjem, do katerih ima otrok dostop z sprednje in zadnje strani. Kurnik je primeren za 5 kokoši, ki imajo na voljo palico za sedenje in gnezdo za valjenje jajc, do kurnika lahko dostopajo po rampi s stopnicami. Prostorni kurnik zagotavlja idealne življenjske pogoje za kokoši, del kurnika je tudi ventilacija, ki jo otroci nastavijo s pomočjo vrtljivega ventila. Površina kurnika v obliki reliefa iz lesa in kamna bo očarala vaše najmlajše, medtem ko jih bodo razveselili tudi slike v obliki kokoši.

Streha kokošnjaka je opremljena s praktično odtok cevjo in posodo, kamor se zbira deževnica, ki jo lahko otroci uporabijo tudi kot krmo. Pri skrbi za živali bodo imeli na voljo tudi informacijski letak in razveselila jih bo tudi replika jajca. Majhen kokošnjak za kokoši je izdelan iz trdnih plastičnih materialov brez škodljivih ftalatov in je 100% recikliran. Površina kokošnjaka je prijetna na dotik, zaobljeni robovi pa zagotavljajo varnost pri igri otrok. Vzdrževanje kokošnjaka je zelo enostavno, plastično površino lahko enostavno očistite od umazanije, s čimer ustvarite zdravo in čisto okolje za kokoši.Skupne dimenzije kokošnjaka so 159*126*128 cm, njegova višina pa je 128 cm.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati prijeten in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.