Nastavitev vrtnega doma za vrtnarja in mizo s vodno igro Garden House Smoby razširljiv s kosilnico vrtnim orodjem in športnimi igrami

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje in miza s vodno igro, kosilnico, orodjem in igrami predstavljajo odlično izbiro za fantke in deklice od 2 let. Igrače v setu so barvno in oblikovno usklajene ter bodo tako postale naravni del vašega vrta. Francoski proizvajalci Smoby in Écoiffier otrokom prinašajo igrače najvišje kakovosti z funkcionalnim dizajnom. Razširljiva hišica z vrtno opremo, kosilnico in orodjem bo otrokom omogočila, da v polni meri izkoristijo svojo domišljijo pri igri vrtnarjev. Vaše najmlajše bo razveselil tudi večnamenski vrtni mizica s peskovnikom in vodno igro ter športni set, s katerim se bodo pomerili s svojimi brati in sestrami ter prijatelji.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lončki, razširljiva z odtočnim kanalom in ptičjo hišico

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so s polovičnimi vrati z odprtino za pisma od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodoben 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lončki, tabla za zapiske, plastične oznake in vodnik za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočni kanal s sodčkom, ki zbira deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdni in stabilni plastični zidovi se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Vrtne mizica s peskovnikom in vodno igro Water&Sand Smoby s pokrovom in ladjico s kalupi

Vrtne mizica s peskovnikom in vodno igro Water&Sand francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vsakega otroka že od 18. meseca dalje. V stabilni mizici sta dve ločeni komori - eno napolnite z vodo, drugo z peskom. Obe komori je mogoče po vsaki igri pokriti s pokrovom. K tej mizici bo otrok uporabil 5-delni set dodatkov, v katerem so majhne grablje, lopatka, ladjica in dva kalupa za pesek. Otroška mizica za igro je specifična po svoji večnamenskosti. Po pokritju s pokrovom lahko vaši otroci na mizici risarijo, jedo ali sestavljajo kocke ali se igrajo družabne igre. Mizica je opremljena tudi z odprtino za pritrditev senčnika (ni del paketa).

Vozík z vrtnim orodjem Garden&Seasons Écoiffier s 8 dodatki od 18 mes

Vozík z vrtnim orodjem Gardens&Seasons je odlična igrača, s katero se bodo zabavali vsi mali vrtnarji že od 18 mesecev. Fantke in deklice bodo navdušeni nad lepim vozičkom v turkizni barvi na dveh kolesih, v katerega lahko otroci zložijo plastično vrtno orodje. K otroškemu orodju, ki ga najdete v pakiranju, spadajo 2 lončka za rože, lopatka, vedro, grablje, škarje, majhna motika in količek za sajenje. Ti dodatki so odlično darilo za nemirne otroke, ki uživajo na svežem zraku. Zaradi veselih barv in realistične izdelave, ta igrača za najmlajše spodbuja otroško domišljijo in kreativnost, saj si otroci lahko izmišljajo različne zgodbe o pustolovščinah v vrtu.

Kosilnica za travo XL Garden&Seasons Écoiffier z zvokom in funkcijami od 18 mes

Otroška kosilnica za travo XL Garden&Seasons je odlična vrtna igrača za vse nemirne otroke že od 18 mesecev. Kosilnica za travo je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala, z odpornimi lastnostmi. Njen del je tudi odprt koš za travo, ki se lahko kadarkoli pritrdi na kosilnico. Stabilno in enostavno upravljanje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomska ročica, prilagojena za otroške ročice. Ko potegnete rdečo začetno vrvico, kosilnica oddaja mehanski zvok kot pri pravem zagonu. Na rezervoarju je rdeč pokrov za gorivo, zaradi česar je igra za otroke še bolj realistična.

Voziček s dvema kolesoma Garden&Seasons Écoiffier od 18 mes

Otroški voziček Garden&Seasons francoskega proizvajalca Écoiffier je čudovit turkizno-zeleni plastični voziček, ki bo navdušil vsakega otroka že od 18 mesecev. Plastični material, uporabljen pri izdelavi, je prijeten na dotik in zaradi 2 sprednjih koles se voziček enostavno upravlja. Ročaji so prilagojeni za majhne otroške ročice, otrok čuti varnost in stabilnost pri upravljanju vozička in prevažanju tovora. Nizka teža vozička pomaga pri ohranjanju ravnotežja. Otrok lahko v njem prevaža pesek, igrače ali karkoli drugega. Dimenzije vozička so 59*30*32 cm.

Športni set za vrt Sport 3v1 Écoiffier 3 igre

Športni set iger za vrt Sport 3v1 Écoiffier je fantastičen komplet igrač za najmlajše otroke od 3 let. Set vsebuje klasične igre, kot so metanje obročev, žogice v kozarcu in konzerve z žogico. Ta otroški športni komplet se lahko uporablja tako zunaj kot znotraj. Otroci se lahko z njim zabavajo v poletnih sončnih dneh ali pa v hladnih deževnih večerih, ko so primorani ostati zaprti v hiši. Igrače so izdelane iz plastike, so lahke, a hkrati trpežne, iz zdravju neškodljivih barv, zato bodo zdržale dolgo časa.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let ponuja otrokom prvovrstne igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Francosko podjetje Écoiffier ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.