Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House in 2,3 metrska drsna z vlažilcem predstavlja popolno igračarsko zbirko za fantje in deklice že od 2 leta starosti. Igrače v kompletu se ujemajo po barvi in dizajnu, ustvarijo na vašem vrtu originalno igralno središče. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu ne bodo hitro zbledile. Hišica z vrtnim pohištvom omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost na svežem zraku, igrajo se kot vrtnarji in pridobijo realistične izkušnje. Drsna z dolžino drsenja do 2,3 metra je opremljena z osvežilnim vodnim pršenjem, ki bo v poletnih dneh prijetno osvežilo otroke.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby z lonci za rože, razširljiva z odtočnim kanalom in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke že od 2 leta starosti. Vrtna hišica deluje realistično, njena površina je oblikovana v reliefu kamna in lesa. Opremljena je z dvema polovičnima vrati z odprtino za poštarjeve liste, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je znotraj svež veter tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi moderni 21-delni komplet vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilka, lonci za rože, tablica za zapiske, plastične oznake in vodnik z nasveti za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičje krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše lončke za rože. V oknu hišice se nahaja pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočni kanal z bobnom, da bodo ujeli deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Drsna z vodnim pršenjem Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina z UV filtrom

Drsna z vodnim pršenjem Toboggan XL Slide Green v zeleno-turkizni izvedbi bo razveselila fantke in deklice že od 3 leta starosti. Trdna konstrukcija drsne površine je izjemno stabilna in se ponaša z nosilnostjo do 50 kg, površina za drsenje pa ima dolžino do 2,3 metra. Izdelana je iz trdega in odpornega plastike, ki je žametna na dotik, ima tudi mehke in zaobljene robove. Varnost drsne površine zagotavljajo protizdrsne stopnice s plastično oporo na tleh in trdna držala na straneh. Drsna površina se lahko priključi na vodo, zato jo lahko otroci uporabljajo tudi kot vodni tobogan v poletnih dneh. Površina drsne površine je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem. Njene skupne dimenzije so 237*112*142 cm.

Francoska Smoby že že dolgo let prinaša otrokom najkvalitetnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroške roke, zametan na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami v varnosti in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.