Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje z avanturistično potjo in 2 stolčkoma KidChair tvorijo odličen komplet igrač za fante in dekleta od 2 let. Igrače in pohištvo z UV filtrom francoskega proizvajalca Smoby se ujemajo barvno in oblikovno, okrasijo vsak vrt. Razširljiva hišica z vrtno opremo omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost pri igri vrtnarjenja. Dobrodružna pot bo cenila vsa nemirna otroka, ki bodo na igriv način vadila svoje gibalne sposobnosti in ohranjale ravnotežje. Po vsaki igri se lahko sprostijo na kakovostnih stolčkih s hrbtiščem, ki imajo visoko nosilnost do 50 kg.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočnim kanalom in mrežico z gnezdilnico za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtičkasta hišica deluje realistično, njen površinski relief je oblikovan iz kamna in lesa. Opremljena je z vrati na pol, z odprtino za pisma poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi polnicami), 2 okroglima oknoma, zato je notri svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodoben 21-delni komplet vrtnega pribora, med katerim so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tablica za beleženje, plastične oznake in vodnik z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežico, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga bodo otroci uporabljali pri sajenju in pri zalivanju se lahko zanesejo na odtočno cev z sodčkom, da bi ujeli deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdni in stabilni plastični zidovi se odlično upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Pustolovska proga Adventure Course Smoby za razvoj gibalnih čutov otrok od 24 mesecev

Pustolovska proga Adventure Course francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2 do 6 let ponudila veliko priložnosti za vadbo gibalnih sposobnosti, refleksov, izboljšanje prostorskega zaznavanja in koordinacije celega telesa. Na igriv način bodo spoznali, kako pravilno ohranjati ravnotežje, pri čemer se lahko veselijo različnih stopenj zahtevnosti, ki jih ponuja proga s skupno dolžino 3,5 metra in nosilnostjo do 50 kg.

Proga je sestavljena iz trdnih in odpornih plastičnih delov, sestavljajo jo 4 steze in 4 oporni točke, ki jih je mogoče poljubno povezati in kombinirati, tako da se otroci ne dolgočasijo niti za trenutek. Uporabljajo jo lahko tako v notranjosti kot na prostem, skozi celo leto se lahko igrajo in tekmujejo s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Njena površina je zaščitena z UV filtrom, njene lepe barve se ohranijo tudi po letih uporabe in izjemno odporne so na vremenske vplive. Posamezni deli so protizdrsni, imajo močne in odporne stene. Trenirna proga je primerna tudi za igro več otrok, ki lahko preizkusijo svojo spretnost pri različnih igrah.

Stolica za otroke Kid Chair Green Smoby s UV filtrom, nosilnostjo 50 kg, višina sedeža 27 cm - 2 kosa

Stolica za otroke Kid Chair je odlično darilo za vse fante in deklice, starejše od 18 mesecev. Vrhunska stolica v zeleni in modri barvi je izdelana iz kakovostne in odporne plastike, površina pa je zaščitena z UV filtrom, tako da barve ne bledijo niti po letih uporabe. Višina sedeža stolice je 27 cm, skupna višina pa 50 cm. Trdni in robustni nogi na stolici sta izdelani s tehnologijo Blow Moulding, ki zagotavlja visoko stabilnost med vsakodnevnimi igrami. Otroci lahko stolico uporabljajo skozi celo leto - tako v notranjih prostorih kot na prostem med vrtnimi zabavami in druženjem s prijatelji. Skupne dimenzije otroške stolice so 33*33*50 cm, nosilnost pa do 50 kg.

Francoščina Smoby že vrsto let prinaša otrokom prvovrstne igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.