Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje in vodna proga v kovčku s igro Krtko s vodnim curkom predstavljata originalni set igrač za vse otroke, stare od 2 let. Igrače v setu so barvno in dizajnersko usklajene ter postanejo naraven del vašega vrta. Evropski znamki Smoby in AquaPlay prinašata otrokom vrhunske igrače v prvovrstni kakovosti. Razširljiva hišica Smoby z vrtno opremo omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in kreativnost pri igri vrtnarjev. Fantje in dekleta se lahko veselijo tudi vodne proge s figuricami, s katero se učijo o fizikalnih lastnostih vode. Za osvežitev v vročih poletnih dneh bo poskrbela vodna igra Krtko s 4 metrskim vodnim curkom.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočnim sistemom in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtna hišica deluje realistično, njena površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljena je s polovičnimi vrati z odprtino za pisma od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi polnicami), 2 okroglima oknoma, tako da je znotraj svež zračni tok tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodobni 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrč, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in listovnik s nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičje krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočni sistem s sodčkom, da zajamejo deževnico. Mali vrtnarji lahko tako polivajo in skrbijo za rože ter pridobijo pravi odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Vodna proga AquaPlay Aquaplay 'n Go v kovčku s pregradno črpalko in 4 figuricami

Vodna proga AquaPlay’ n Go je velik vodni sistem za igranje AquaPlay, primeren za otroke od 3 do 7 let. Del vodne igre so zanimivi dodatki: kontejnerska ladja, čoln, avtomobil, trajekt, žerjav za prekladanje tovora, vodna črpalka s pregradno črpalko, 4 zabavne figurice - medvedek Bo, nilski konjica Wilma, račka Lotta in žabec Nils. Pustite, da nilski konjica Wilma in medvedek Bo vzameta kontejnersko ladjo na izlet po vodni poti, razburite vodo s pomočjo vodnega kolesa in opazujte, kako se veselo plavata. Trajekt ima svoje pristanišče, kjer se nanj lahko vkrcata avtomobil ali kontejnerski tovor.

Celotna višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije so 160*145*22 cm. Vodna črpalka AquaPlay je originalni del otroške vodne igre. Služi za prenos vode iz spodnjega dela kanala v rezervoar, ki se lahko nato odpre in izprazni vodo skupaj z ladjico v naslednji del proge. Otroci med igro z vodno igro opazujejo gibanje ladjice v vodi, prenašajo tovor s pomočjo žerjava, vrtijo vodo s pomočjo vodnega kolesa in z vodno črpalko prenašajo ladjico iz enega mesta na drugo. Pri takšni igri se razvija predvsem logično razmišljanje in finomotorične sposobnosti. AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci raziskujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodne črpalke in vodnega kolesa, način gradnje in trdnost konstrukcij.

Vodna igra krtko Mole Hole AquaPlay s 4 metrskim vodnim curkom, izjemno stabilna od 24 mesecev

Vodna igra Krtko AquaPlay je vrhunska vrtna igrača, ki bo razveselila fante in dekleta od 2 let. Veseli krtko, ki kukajo iz zemlje, je izdelan v sivi barvi in ​​zahvaljujoč vodnemu curku bo otrokom pripravil osvežujočo izkušnjo med vročimi poletnimi dnevi. Po priključitvi igrače na običajno vrtno cev lahko rumena kapa krtka poleti v višino do 4 metrov, odvisno od tlaka vode. Kapica razprši tok vode v vse smeri, kar okoliškim otrokom zagotavlja prijeten in hladen oddih. Trpežna vodna igrača je izdelana iz prvovrstnih plastičnih materialov in se ponaša z visoko stabilnostjo.

Vodna igra z obliko krtka ima površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve ne bodo hitro zbledile in bo ohranila svoj lep videz. Vodna igra bo okrasila vsako dvorišče in vrt. Postala bo vsakodnevna spremljevalka otrok, ki se bodo z njo zabavali in hkrati osvežili, pri čemer bodo to izkušnjo cenili tudi starši. Vodna igračka bo v vaši družini zdržala več let, uporabna pa bo tudi pri poletnih praznovanjih, druženjih, lahko jo vzamete na izlete, preprosto kamor koli, kjer jo boste lahko priključili na vrtno cev. Vodni Krtko z vodno povezavo ima dimenzije 45*45*45 cm, cev ni vključena v paket.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša vrhunske igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da bodo vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in izviren videz. AquaPlay je blagovna znamka proizvedena v Nemčiji, iz zdravju neškodljivega in reciklabilnega plastike. AquaPlay je originalni vodni sistem za igro, ki izvira iz Švedske.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.