Nastavitev hišice za vrtnarja s traktorjem in prikolico Farmer XL Garden House Smoby a kosilnica s pripomočki za vrt a kosilnica s pripomočki za vrt

Opis izdelka

Razširljiva hišica s traktorjem s prikolico, kosilnico in orodjem za vrt predstavljajo izjemno igračko, s katero se bodo fantje in dekleta že od 2. leta starosti zabavali. Igrače v setu so barvno in oblikovno usklajene ter postanejo naraven del vašega vrta. Francoske igrače Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu ne bodo hitro izprale. Razširljiva hišica z vrtno opremo in kosilnico omogoča otrokom, da v polni meri izkoristijo svojo domišljijo in kreativnost pri igri vrtnarjev. Fantje bodo navdušeni nad igro kmetov in traktoristov s šličnim črnim traktorjem s prikolico, v kateri lahko prevažajo tovor do teže 25 kg.

Hišica za vrtnarja Garden House Smoby z razširljivimi cvetličnimi lonci, odtočno cevjo in ptičjo hišico

Hišica za vrtnarja Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta starosti. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu kamna in lesa. Opremljene so s polovičnimi vrati z odprtino za poštarjeve pisma, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi krili), 2 okroglima oknoma, tako da je znotraj svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodoben 21-delni komplet vrtnega pribora, med katerim so vrček, grablje, lopata, sadilka, cvetlični lonci, tabla za zapiske, plastične oznake in vodnik z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočno cev z sodčkom, da ujamejo deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, kar jim pomaga razviti pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično prenašajo tudi močan veter in slabše vreme. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti z dodatnimi dodatki.

Šlični traktor za šliapanje in prikolica Farmer XL Black Tractor+Trailer Smoby s nastavljivim sedežem in zvokom

Šlični traktor s prikolico Farmer XL francoskega proizvajalca Smoby bo navdušil vse otroke, še posebej fantke od 3. leta starosti. Moderen traktor v elegantnem črnem dizajnu deluje realistično, otroci se lahko igrajo kmetov, pri čemer uporabljajo tudi praktično prikolico z 2 kolesoma, ki se jo lahko enostavno priključi. Udoben sedež z naslonom za hrbet se lahko nastavi v 3 različnih položajih, tako da lahko otrok enostavno doseže pedala. Robustna kolesa so primerna za vsak teren, otrok jih upravlja z volanom s mehanskim klaksonom, na katerem lahko zatrobijo kot pravi voznik. Odporna pokrov motorja na sprednji strani traktorja omogoča otrokom dostop do motorja.

Pokrit pogonski verižnik omogoča enostavno upravljanje traktorja in ga ščiti pred prahom in umazanijo, veriga pa se lahko po potrebi prilagodi. Robusten traktor je izdelan iz trdnih in odpornih plastik najvišje kakovosti, zaradi česar ima visoko nosilnost do 50 kg. V priklopnem vozičku lahko otrok prevaža tovor z največjo težo 25 kg. Površinska obdelava z UV filtrom zagotavlja, da bo traktor ohranil svoj lep videz tudi po dolgem času. Otroški delovni stroj je odlična igrača za male fante, ki se z njim razvijajo gibalne in motorične spretnosti. Skupne dimenzije traktorja s priklopnikom so 142*44*55 cm.

Kosilnica za travo XL Garden&Seasons Écoiffier z zvokom in funkcijami od 18 mesecev

Otroška kosilnica za travo XL Garden&Seasons je odlična vrtna igrača za vse nemirne otroke od 18 mesecev dalje. Kosilnica za travo je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala z vzdržljivimi lastnostmi. Del kosilnice je tudi odstranljiv koš za travo, ki se ga lahko kadarkoli pritrdi na kosilnico. Stabilno in enostavno upravljanje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomska ročka, prilagojena za otroške ročice. Ko potegnete rdečo zaganjalno vrvico, kosilnica oddaja mehanski zvok kot pri pravem zagonu. Na rezervoarju je rdeči zapornik za gorivo, zaradi česar je igra za otroke še bolj realistična.

Voziček z dvema kolesoma Garden&Seasons Écoiffier od 18 mesecev

Otroški voziček Garden&Seasons francoskega proizvajalca Écoiffier je lep tirkizno-zelen plastični voziček, ki bo razveselil vsakega otroka že od 18 mesecev dalje. Plastični material, uporabljen pri izdelavi, je prijeten na dotik in zaradi 2 sprednjih koles se voziček enostavno upravlja. Ročaji so prilagojeni za majhne otroške ročice, otrok se počuti varno in stabilno pri upravljanju vozička in prevažanju tovora. Nizka teža vozička pomaga pri ohranjanju ravnotežja. Otrok lahko v njem prevaža pesek, igrače ali karkoli drugega. Dimenzije vozička so 59*30*32 cm.

Voziček z vrtnim orodjem Garden&Seasons Écoiffier s 6 dodatki od 18 mesecev

Voziček z vrtnim orodjem Garden&Seasons francoskega proizvajalca Écoiffier je kakovostna otroška igrača, primerna za vse nemirne otroke od 18 mesecev dalje. Otroški voziček za vrt je izdelan v lepi modro-zeleni barvni kombinaciji iz kakovostnih plastičnih materialov, zato bo takoj všeč vsakemu otroku. Velik ročaj na vrhu omogoča enostavno upravljanje, voziček je stabilen in se lahko enostavno premika z dvema trdnima kolesoma. V vozičku bodo mali vrtnarji našli komplet 6 dodatkov, ki jim bodo olajšali delo v vrtu. Med njimi so veliki grablje za listje, klasične grablje, majhna lopatica, motika, klin za sajenje in zalivka.

Francoska Smoby že dolga leta prinaša otrokom najkvalitetnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek za otroške roke, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Francoska Écoiffer ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.