Nastavitev hišice za vrtnarja s plezalno steno Frame Kraxxl Garden House Smoby razširljiv SM810405-14

Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House in 3-nadstropni plezalnik z lezečimi stenami Frame Kraxxl predstavljata odličen set igrač za fantke in deklice od 2 let. Igrače se barvno in dizajnersko ujemajo, ustvarijo na vašem vrtu originalno igralno središče. Francoska hišica Smoby z vrtom omogoča otrokom, da se igrajo kot vrtnarji, pridobijo realistične izkušnje pri sajenju in gojenju cvetja. Za športne izkušnje in vadbo celotnega telesa poskrbi plezalnik z lezečimi stenami in odprtino za metanje žoge. Kvalitetne evropske igrače Smoby in BIG se osredotočajo na vsestranski razvoj otroka že od zgodnjega otroštva.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby z lonci za rože, razširljiva odtočna cev in mreža za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z polovičnimi vrati z odprtino za liste od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi polnicami), 2 okroglima oknoma, tako da je v notranjosti svež veter tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hišice je tudi moderni 21-delni komplet vrtne opreme, med katerim so vrč, grablje, lopatka, sadilnik, lonci za rože, tabla za beleženje, plastične oznake in brošura s nasveti za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše lončke za rože. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in pri zalivanju se lahko zanesejo na odtočno cev z sodčkom. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in neugodnemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Plezalnik z lezečimi stenami 3-nadstropni Frame Kraxxl BIG konfigurabilen 248 delov z odprtino za metanje žoge

Plezalnik Frame Kraxxl nemškega proizvajalca BIG bo razveselil vse fantke in deklice od 3 do 7 let. Vrtne plezalke Frame se odlikujejo po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki omogoča otrokom plezanje in vzpenjanje na 3 višinskih ravneh. Na igriv način si bodo vadili spretnost in ravnotežje, se pri plezanju naučili uporabljati celo telo, okrepili mišice na rokah in nogah. Del stolpa so tudi modre odprtine, skozi katere se lahko preplezajo in mečejo žogo. Za male plezalce so pripravljene tudi lezeče stene z izboklinami v različnih oblikah, na katerih lahko preizkusijo moč prijemov.

Nastavljiva plezalna hišica se lahko sestavi v več različicah, sestavljena je iz 248 delov in 2-kličnega sistema, ki staršem omogoča, da jo sestavijo brez uporabe orodja. Del hišice so tudi zemeljski U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla. Plezalna hišica v sivo-oranžno-modri izvedbi bo okrasila vsak dvorišče in vrt, njene skupne dimenzije pa so 144*140*140 cm. Največja nosilnost športne plezalne hišice je 70 kg. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, kar ji omogoča, da ohrani svoj lep videz tudi po dolgem času.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let ponuja otrokom prvovrstne igrače z originalnim dizajnom. Material, uporabljen pri igračah Smoby, je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.