Nastavitev hišice za vrtnarja in peskovnika s vodnim pršilom Garden House Smoby razširljiv in voziček z orodjem za vrt

Opis izdelka

Razširljiva hišica Garden House in peskovnik z vodnim pršilom ter voziček z orodjem za vrtanje predstavljajo vrhunski set igrač za fante in deklice že od 2 let. Igrače v setu se ujemajo po barvi in dizajnu, okrasijo vsak vrt in dvorišče. Francoske igrače Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu ne bodo hitro zbledile. Razširljiva hišica s vrtno opremo in vozičkom omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in kreativnost pri igri na vrtu. Peskovnik v obliki metulja bo otrokom pripravil prijeten oddih pri igri s peskom, hkrati pa jih bo razveselil tudi vodni pršilec, s katerim se bodo lahko osvežili v vročih poletnih dneh.

Hišica za vrtnarjenje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočno cevjo in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarjenje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z dvema polovičnima vrati z odprtino za poštarjev list, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okni), 2 okroglimi okni, zato je znotraj svež vetrič tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrč, grablje, lopata, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za zapiske, plastične oznake in vodnik za sajenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga bodo otroci uporabili pri sajenju in zalivanju, zanesti pa se bodo na odtočno cev s sodčkom, da bodo ujeli deževnico. Mali vrtnarji bodo tako lahko zalivali in skrbeli za rože, pridobili pa bodo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odporne tudi na močan veter in neugodno vreme. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Peskovnik Metulj Smoby z vodnim pršilom prostornine 95 litrov od 2 let zelen

Zelen peskovnik v obliki metulja bo razveselil vsakega otroka in hkrati okrasil vsak vrt. Peskovnik je sestavljen iz dveh delov, pri čemer lahko en del napolnite z vodo in otrokom ustvarite majhen bazen, drugi del pa uporabite kot klasičen peskovnik. Za noč lahko vodo izpraznite in z drugim krilom pokrijete drugo krilo s peskom. Set 2 kosov peskovnikov ima vodni pršilec. Na enostaven način ga povežete s cevjo z vodo in skozi majhno odprtino počasi škropi voda. Med dvema kriloma je majhna klop za sedenje. Izdelan je iz kakovostnih in trdnih plastičnih materialov, robovi so gladki in zaobljeni, kar zagotavlja visoko varnost pri igri. Na dnu otroškega peskovnika je odprtina za hitro izpustitev vode. Dimenzije peskovnika so 167*111*18 cm.

Vozíček z vrtnim orodjem in vedrom Garden&Seasons Écoiffier s 5 dodatki od 18 mesecev

Vozíček z vrtnim orodjem in vedrom od francoskega Écoiffier bo zabaval vse fantke in deklice že od 18 mesecev. V prelepi zelenem vozíčku s ročajem za vlečenje si lahko otroci odpeljejo vederko s grabljicami, lopatko, modelčkom za pesek in rdečo zalivalko, s katero lahko zalivajo svoje najljubše cvetlice. S pomočjo orodij se lahko otroci igrajo v pesku, ustvarjajo različne oblike, igrajo igre vlog vrtnarjev in pomagajo svojim staršem. Živahne barve na dodatkih spodbujajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, hkrati pa vadijo fino motoriko. Dimenzije izdelka so 26*33*51 cm.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in originalen videz. Francosko podjetje Écoiffier ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.