Nastavitev drsališča in hišice za vrtnarje Square Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby s multifunkcijskim peskovnikom

Opis izdelka

Drsnik Super Megagliss 2v1 in hišica za vrtnarje Square skupaj tvorita vrhunski niz igrač, s katerim se bodo zabavali otroci od 2 let. Igrače v setu francoskega proizvajalca Smoby so barvno in oblikovno usklajene, okrasijo vsako dvorišče in vrt. Nastavljiv drsnik z dolžino drsenja 1,5 m / 3,6 m lahko raste skupaj z otrokom, očarljiva hišica Square s peskovnikom pa bo otrokom omogočila, da razvijajo svojo ustvarjalnost in domišljijo. V peskovniku se bodo naučili graditi gradove, kopati tunele, lahko pa ga uporabijo tudi kot praktičen vrt, v katerega bodo posadili svoje prve rože. Igrače bodo zaradi površinske obdelave z UV filtrom ohranile svoj lep videz tudi po dolgotrajni uporabi.

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-modri izvedbi lahko raste skupaj z vašimi otroki od 2. do 8. leta starosti. Univerzalni drsnik se lahko enostavno spremeni v majhen drsnik z dolžino drsenja 1,5 metra, ko pa otroci zrastejo, lahko z dodajanjem drugega dela dobite velik drsnik z dolžino drsenja do 3,6 metra. Izjemno trdna in odporna konstrukcija drsnika je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri izdelavi, je prijeten na dotik, zaobljeni robovi pa zagotavljajo varnost otrok med igro.

Samo po sebi so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdne ročaje na straneh drsnika. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi z bosimi ali mokrimi nogami. Na velikem drsniku z ergonomsko površino bodo otroci doživeli trojno valovanje in jim bo zagotovljena zabava za več let. Njegove dimenzije so 352 * 112 * 186 cm. Površina drsnika je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drsnik izgleda kot nov tudi po dolgotrajni uporabi. Drsnik za otroke je uporaben spomladi, poleti ali jeseni in bo postal priljubljeno mesto za vaše otroke.

Hišica s peskovnikom Square Playhouse Pretty Blue Smoby s 2 okni z drsnimi okenskimi okvirji in UV filtrom od 24 mesecev

Hišica s peskovnikom Square Playhouse je originalno darilo za vse otroke, starejše od 2 let. V sprednjem delu hišice so polovična vrata, bočne stene pa so opremljene s 2 okni z žaluzijami in drsnimi okenskimi okvirji, tako da bodo otroci uživali v prijetnem vetru tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi večnamenski peskovnik, ki ga bodo otroci uporabili tudi kot svoj prvi vrt, kjer bodo gojili rože ali okusno zelenjavo. Peskovnik z UV filtrom je sestavljen iz 4 trdnih in odpornih plastičnih sten, v paketu pa boste našli tudi zaščitno podlogo, s katero boste peskovnik izolirali od tal.

V peskovniku z dimenzijami 76*76*17 cm lahko sprejme do 75 kg peska, otrok se bo igral z njegovimi najljubšimi igračami, gradil gradove in kopel tunelov. Pri igri v vrtu bodo otroci uporabili prostor peskovnika kot vrtiček za zelenjavo, v katerega lahko spravijo 60 litrov zemlje. Hišica ima trdne in odporne stene iz prvovrstne plastike, zato je stabilna in dobro prenaša tudi neugodne vremenske razmere. Dimenzije te prvovrstne otroške hišice so 98*110*127 cm, njena višina je 127 cm in skupna dolžina 110 cm. Vrtne hišice lahko uporabljate tako na prostem kot v notranjosti, je zložljiva in omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.