Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje s peskovnikom in vrtičkom bo fantazijo in domišljijo otrokom od 2. leta starosti prinesla veliko veselja in doživetij. Igrače v kompletu so se barvno in oblikovno ujemajo, okrasijo vsak vrt in dvorišče. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu ne bodo hitro izprale. Hišica z vrtnim orodjem omogoča otrokom, da na svežem zraku v celoti izkoristijo svojo domišljijo in se igrajo v vlogi vrtnarjev. Na voljo bodo tudi predvrtna gredica s 2 cvetličnima lončkoma in večnamenski peskovnik, v katerem se bodo igrali s peskom ali se naučili gojiti rože ali zelenjavo.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby z razširljivim odtočnim kanalom in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta starosti. Vrtne hišice izgledajo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z dvema polovičnima vrati z odprtino za poštarje, 2 klasičnima oknoma (eno z odpirajočimi se okenskimi krili), 2 okroglima oknoma, tako da je v notranjosti svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hišice je tudi sodoben 21-delni komplet vrtnih dodatkov, med katerimi so vrč, grablje, lopatica, sadilnik, cvetlični lončki, tabla za zapiske, plastične oznake in brošura s nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtično mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in se zanesejo na odtočni kanal z bobnom, da ujamejo deževnico. Tako lahko mali vrtnarji zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene se odlično upirajo močnemu vetru in neugodnemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Peskovnik in zelenjavni vrt za vse hišice Square Garden Sandpit Smoby

Peskovnik in zelenjavni vrt Square Garden Sandpit 2v1 je odlična izbira za vse otroke od 2. leta starosti, ki radi igrajo vlogo vrtnarjev in kmetov. Večnamenski peskovnik otrokom omogoča, da v celoti izkoristijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri igri v pesku ali se naučijo gojiti svoje prve rože in okusno zelenjavo. Peskovnik je sestavljen iz 4 trdnih in odpornih plastičnih sten v lepi sivi barvi z motivom polžka, del peskovnika je tudi zaščitna podloga, ki izolira peskovnik od zemlje.

V peskovnik se lahko prilega do 75 kg peska, otrok se lahko igra z njegovimi najljubšimi igračami, se uči kopati tunele, zidati gradove, razvija svojo domišljijo in predstavljivost. Pri igri vrtnarjenja bodo otroci uporabili prostor peskovnika kot vrtiček za zelenjavo, v katerega se lahko prilega 60 litrov zemlje. Peskovnik in vrtiček 2v1 je odlična dodatna oprema za vse Smoby hišice, lahko pa se z njim igrajo tudi samostojno. Kompaktna velikost 76*76*17 cm zagotavlja, da se peskovnik lahko prilega tudi v manjši vrt.

Predvrt s dvema cvetličnima lončkoma za Smoby hišico

Predvrt s dvema cvetličnima lončkomaje kot nalašč za otroke, ki radi pomagajo staršem v vrtu in si želijo skrbeti za svoje lastne rožice. Predvrt sestavljapraktična ograja, sestavljena iz dveh delovv zeleni barvi, ki jo enostavno postavite pred hišico. Na ograji so nameščenidvacvetlična lončka v rdeči barvi, v katera si otroci lahko posadijo rože, jih zalivajo in jim posvečajo vsakodnevno skrb. Velikost predvrta je 58*58*40 cm in njegova montaža je hitra in enostavna.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo za francosko kakovost in izvirni videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.