Nastavi šmuklja in vodno drsališče Adventure Land Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby dobrodošli na avanturo pod vodnim slapom z čolni

Opis izdelka

Šmikalka Super Megagliss 2v1 in vodna proga Adventure Land s čolni tvorita prvovrstni nabor igrač za fante in dekleta od 2 let. Igrače v setu so barvno in oblikovno usklajene, okrasijo vsak vrt in dvorišče. Kvalitetna konfigurabilna šmikalka francoskega proizvajalca Smoby omogoča otrokom varno drsenje za dolga leta, enostavno se lahko prilagodi za manjše in večje otroke. Fantje in dekleta se bodo razveselili tudi vodne proge Adventure Land s čolni, ki jim omogoča spoznavanje fizikalnih lastnosti vode, širjenje domišljije in fantazije pri igri mornarjev in piratov.

Šmikalka Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Šmikalka Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-turkizni izvedbi raste skupaj z vašimi otroki od 2 do 8 let. Univerzalna šmikalka se lahko enostavno spremeni v majhno šmikalko z dolžino drsenja 1,5 metra in ko otroci zrastejo, z dodajanjem drugega dela dobite veliko šmikalko z dolžino drsenja do 3,6 metra. Izjemno trdna in odporna konstrukcija šmikalka je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri proizvodnji, je prijeten na dotik in zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost med igro.

Samoumevno so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdne ročke na straneh šmikalka. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi z bosimi, mokrimi nogami. Na veliki šmikalki z ergonomsko površino bodo otroci doživeli trojno valovanje, kar jim bo zagotovilo zabavo za celo življenje. Njene dimenzije so 352 * 112 * 186 cm. Površina šmikalka je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar šmikalka izgleda kot nova tudi po dolgotrajni uporabi. Šmikalka za otroke je uporabna spomladi, poleti ali jeseni in postala bo priljubljeno mesto za vaše otroke.

Vodna proga Adventure Land AquaPlay pustolovščina pod slapom in 2 figurami v gorskem stolpu z vodnim topom

Vodna proga Adventure Land od AquaPlay je odlična vodna igrača za vse fante in dekleta že od 3. leta dalje. Moderna vodna proga ponuja otrokom 2 čolni z figurami medvedka Bo in krokodila Swena, ki sta pogumni mornarji. Čaka jih gorsko jezero s slapom, ki ga otroci sprožijo z dvigom zapornice, in na najvišjem delu gorskega stolpa se nahaja vodna šmikalka, po kateri se čolni spustijo nazaj v vodni kanal. Prevoz čolnov do šmikalka zagotavlja praktičen čolni dvigalo.

S zabavno vodno mlinom ima otrok možnost poganjati tok vode in nadzorovati hitrost premikanja ladij. Pogumni mornarji se bodo pluli tudi skozi skrivnostno jamo in okoli nevarnega otoka, pri čemer bodo morali biti pozorni na delujoče vodno topovje, pod katerim se skriva piratsko zatočišče. Vodna igra za otroke se enostavno sestavi s pomočjo konektorjev, je vodotesna in omogoča igro na prostem in v notranjosti. Otroci med igro z vodno igro opazujejo premikanje ladjice v vodi, jo spuščajo po drsnici, vrtijo vodo s pomočjo vodnega kolesa in se igrajo piratov in mornarjev. Vodni sistem ponuja neskončne možnosti za razširitev in preoblikovanje, otroci lahko v celoti izkoristijo svojo domišljijo in uporabijo dodatke med igro.

Ladje s kontejnerji in motorne čolne AquaPlay s hroščkom in medvedom 7 kosov

Komplet AquaPlay vsebuje 2 kontejnerski ladji, 2 čolna in avtomobil z figuricami hroščka in medveda, ki so odličen dodatek k vsaki vodni igri AquaPlay. Živali je mogoče udobno namestiti v ladje in so pripravljene pluti po razburkanih vodah vodne proge AquaPlay. Ladje z živalmi odlično popestrijo otroško igro z vodno progo, vendar so primerne tudi za otroško kopel ali igre v bazenu. So združljive z lego Duplo.

Plachetnice Aquaplay s žabico Nilsom in račko Lottou

Plachetnice AquaPlay predstavljajo čudovit komplet dveh plachetnic, ki se popolnoma prilegata vsaki vodni igri AquaPlay. Del kompleta sta rumena in rdeča plachetnica, žabica Nils in račka Lotta. Plachetnice z živalmi odlično popestrijo otroško igro z vodno progo, vendar so primerne tudi za otroško kopel ali igre v bazenu. Odlična lastnost plachetnic AquaPlay je, da so združljive z lego Duplo. Vaši otroci lahko torej kombinirajo svoj najljubši komplet lego Duplo z ladjami AquaPlay.

Smoby je vodilni francoski proizvajalec igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, vendar hkrati nežna in gladka na otroških rokah, mehka na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde. Igrače AquaPlay so izdelane v Nemčiji iz zdravju neškodljive, reciklirane plastike. AquaPlay je originalni vodni sistem za igro, ki izvira iz Švedske, otroci se z njim učijo o fizikalnih lastnostih vode.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.