Nastavi ekološko hiško s tlemi na travi Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiv

Opis izdelka

Ekološka hišica Neo Jura Lodge s tlemi predstavlja originalno darilo za fantje in dekleta že od 3 leta starosti. Razširljiva hišica omogoča otrokom, da v celoti uporabijo svojo domišljijo na svežem zraku, je izdelana na ekološki način iz recikliranih materialov. Otroci bodo cenili tudi protizdrsno tla, ki je izdelana iz 100% recikliranega plastičnega materiala, je zračna in omogoča otrokom hojo po ravni površini, hkrati pa imajo noge na čistem površju.

Ekološka hišica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiva iz recikliranega materiala z UV filtrom

Ekološka hišica Neo Jura Lodge francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno darilo za fantje in dekleta že od 24 mesecev starosti. Vrhunska otroška hišica je izdelana na ekološki način, pri izdelavi je bilo uporabljeno kar 53% recikliranega materiala, s čimer je bilo močno prispevano k zaščiti okolja. Otroška hišica je opremljena z 2 polovičnimi vrati, 2 okni z odpirajočimi se okenskimi krili in krmilom za ptičke. Stene hišice delujejo zelo realistično, njen površinski sloj je oblikovan z reliefom iz kamna in lesa, skupaj s slikami živali in rožic.

Razširljiva hišica bo zabavala otroke še dolga leta, kadarkoli lahko dokupite tudi originalne dodatke. Moderna hišica ima površino zaščiteno z UV filtrom, s čimer ohranja svoj lep izgled tudi po letih uporabe. Robustna in trdna konstrukcija hišice se odlično upira močnemu vetru in vplivom vremena. Mere hišice so 116*124*132 cm in njena skupna višina je 132 cm. Z hišico se lahko igra več otrok, pri čemer razvijajo tudi logično razmišljanje in komunikacijske sposobnosti. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati otroke usmerja k odgovornemu odnosu do narave.

Podlaga za vse hišice Smoby ali za teraso ali za izgradnjo poti do hišice, set 12 kvadratov

Kakovostna plastična podlaga z videzom dekorativne lesene podlage je primerna za vse hišice francoskega proizvajalca Smoby. Z novo podlago bodo fantje in dekleta pri igri v hišici doživeli bolj realistične izkušnje. V paketu je 12 kvadratov, pri čemer je velikost vsakega kvadrata 45*45 cm in skupaj ustvarjajo površino velikosti 2,4 m2. Kvadrati imajo večnamensko uporabo - lahko se uporabijo tudi za ustvarjanje terase ali poti do hišice. Povezovanje posameznih kvadratov je enostavno, brez potrebe po orodju, zaradi sistema s sponkami.

Podlaga je izdelana iz prvovrstnega 100% reciklabilnega plastičnega materiala, ki ne obremenjuje okolja. Je zračna in hkrati tvori zaščitno plast med hišico in tlemi, na prostem omogoča otrokom hojo po ravni površini, hkrati pa ohranja njihove noge čiste. Je zaščitena z anti-UV filtrom, ohranja svoj lep izgled tudi po letih in je tudi protizdrsna.

Francoska Smoby že že leta prinaša otrokom najkvalitetnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladk na otroške roke, zameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci varni med veselimi igrami in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.