Nastavi ekološko hišico z vodno progo z jamo Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiv

Opis izdelka

Ekološka hišica Neo Jura Lodge in vodna proga s jamo predstavljata odlično izbiro za fantke in deklice že od 3. leta starosti. Igrače se skupaj ujemajo po barvah in dizajnu, okrasijo vsak vrt in dvorišče. Razširljiva hišica Smoby omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, je izdelana na ekološki način iz recikliranega materiala, s čimer se prispeva k varovanju okolja. Fantje in deklice se lahko veselijo tudi originalne vodne proge AquaPlay s figuricami in ladjicami, na igriv način se učijo o gibanju in fizikalnih lastnostih vode.

Ekološka hišica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiva iz recikliranega materiala z UV filtrom 

Ekološka hišica Neo Jura Lodge francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno darilo za fantke in deklice že od 24. meseca starosti. Vrhunska otroška hišica je izdelana na ekološki način, pri izdelavi se je uporabilo kar 53% recikliranega materiala, s čimer se je močno prispevalo k varovanju okolja. Otroška hišica je opremljena z 2 polovičnimi vrati, 2 okni z odpirajočimi se okenci in hranilnikom za ptice. Stene hišice delujejo zelo realistično, njen površina je oblikovana z reliefom iz kamna in lesa, skupaj z ilustracijami živali in rožic. 

Razširljiva hišica bo zabavala otroke še dolgo časa, kadarkoli ji lahko dokupite originalne dodatke. Moderna hišica ima površino zaščiteno z UV filtrom, s čimer ohranja svoj lep videz tudi po letih uporabe. Robustna in trdna konstrukcija hišice se odlično upira močnemu vetru in vplivom vremena. Mere hišice so 116*124*132 cm, njena skupna višina pa je 132 cm. Z hišico se lahko igra več otrok, pri čemer razvijajo tudi logično mišljenje in komunikacijske sposobnosti. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati uči otroke odgovornega odnosa do narave.

Vodna proga Mountain Lake AquaPlay s jamo toboganom jezom in 2 figuricama

Vodna proga AquaPlay Mountain Lake je odlična vodna igrača za otroke od 3. leta starosti, ki se veliko naučijo o fizikalnih načelih vode.  Vodna igra je opremljena z goro, na kateri se nahaja jez, v katerega se lahko mehansko napolni voda s pomočjo vodne črpalke. Tako se ustvari gorsko jezerce z mostom in drevescem, kjer lahko počivajo priloženi 2 živalci - medvedek Boa in žabica Nils. Vodni sistem za igro vsebuje tudi gorski tobogan, mostove, čoln in kontejnersko ladjico.

Vodna igra za otroke se enostavno sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastega tesnila, zato voda v njej ne uhaja ven. Izdelana je iz trpežnega in ekološkega plastike. Otroci med igro z vodno igro opazujejo gibanje ladjice v vodi, jo spuščajo po toboganu, vrtijo vodo s pomočjo vodnega kolesa in z vodno črpalko napolnijo vodo v gorski jez ali jezerce. S pomočjo vodne črpalke se napolni vodna komora enako kot v resničnem vodnem rezervoarju. Skupna višina vodne igre z gorsko jamo je 35 cm, njene mere pa so 126*8*35 cm.

Francoska Smoby že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.