Nastavi domček za vrtičkarja in mizo KidTable Garden House Smoby razširljiv z 2 stolčkama fúrik z orodjem in obojestranska gugalnica

Opis izdelka

Razširljiva hiška za vrtnarje s stolom, stoličkami in vozičkom z orodjem predstavljajo odličen komplet igrač za fante in dekleta od 2 let. Igrače in pohištvo francoskega proizvajalca Smoby se barvno in oblikovno ujemajo, okrasijo vsak vrt. Hiška z vrtnim orodjem in vozičkom omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, se igrajo poklica vrtnarja in pridobijo realistične izkušnje. Vrtna miza s 2 stoličkami KidChair bo otrokom prinesla veselje pri sedenju s svojimi brati in sestrami ter prijatelji na svežem zraku, medtem ko se lahko zibajo na zeleni gugalnici v obliki psička.

Hiška za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočno cevjo in ptičjo hišico

Hiška za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtna hiška deluje realistično, njena površina je oblikovana v reliefu kamna in lesa. Opremljena je z dvema polovičnima vrati z odprtino za pisma od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je znotraj svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hiške je tudi sodoben 21-delni komplet vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in brošura z nasveti za gojenje.

Fanti in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hiške je pult, ki ga lahko otroci uporabijo pri sajenju in zalivanju, zanesejo pa se tudi na odtočno cev z sodčkom, ki zbira deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hiške so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hiške je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hiško je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Miza za otroke Kid Table Smoby modra z UV filtrom od 18 mesecev

Miza za otroke Kid Table francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izviren dar za fante in dekleta že od 18 mesecev dalje. Otroška miza je izdelana v modro-beli barvni kombinaciji in njen lep videz se ohrani tudi po letih uporabe zaradi anti UV filtra, ki preprečuje bledenje barv. Na mizi se lahko udobno usedejo 4 otroci, ki lahko uživajo v prigrizku s svojimi brati in sestrami ter prijatelji na vrtu ali v notranjosti hiše. Miza je izdelana iz trde plastike, njene robustne noge pa so izdelane s posebno tehnologijo Blow Moulding, ki jim daje največjo odpornost in trdnost.

Miza z največjo nosilnostjo do 70 kg se odlikuje visoko stabilnostjo in je primerna za igro tako na prostem kot v notranjosti. Zaobljeni robovi zagotavljajo varnost za otroke, površina mize pa je mehka in žametna na dotik. Višina mize je 45 cm, kar omogoča enostaven dostop tudi za majhne otroke. Skupne dimenzije mize so 76*52*45 cm, lahko se premika in omogoča hitro montažo. Otroci bodo mizo lahko uporabljali skozi celo leto, v hladnejših mesecih v notranjosti in v toplih sončnih dneh na prostem.

Stolček za otroke Kid Chair Green Smoby z UV filtrom z nosilnostjo 50 kg, višina sedeža 27 cm - 2 kosa

Stolček za otroke Kid Chair je odlično darilo za vse fante in dekleta, starejše od 18 mesecev. Vrhunski stolček v zeleni barvi je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, površina pa je zaščitena z UV filtrom, tako da barve ne bodo zbledeli niti po letih uporabe. Sedež stolčka je visok 27 cm, skupna višina pa je 50 cm. Močne in robustne noge na stolčku so izdelane s tehnologijo Blow Moulding, kar zagotavlja visoko stabilnost pri vsakodnevnih igrah. Otroci bodo stolček lahko uporabljali skozi celo leto - v notranjosti in na prostem med vrtnimi zabavami in druženjem s prijatelji. Skupne dimenzije otroškega stolčka so 33*33*50 cm, ima nosilnost do 50 kg. V tem kompletu dobite 2 stolčka Kid Chair.

Obojestranska otroška gugalnica Green Dog Smoby zeleni pes z UV filtrom od 18 mesecev

Obojestranska otroška gugalnica Green Dog priznanega francoskega proizvajalca Smoby je primerna za fante in dekleta od 18 mesecev dalje. Izdelana je v čudoviti živahni pastelno zelene barve, ki bo ohranila svoj prvotni videz tudi po letih uporabe zaradi anti UV filtra. Obojestranska gugalnica je oblikovana v obliki dveh psov, med katerima se nahaja nogometna žoga. Gugalnica ponuja otrokom do 3 sedeža - dve mesti na psih in eno mesto v sredini gugalnice. Ergonomsko oblikovani sedeži so oblikovani tako, da se otrok udobno usede in se ne utrudi niti po daljšem guganju. Dimenzije gugalnice so 115*50*51 cm, skupna dolžina je 115 cm in višina 51 cm. Nosilnost otroške gugalnice je 50 kg.

Fúrik z vrtnim orodjem Garnished Wheelbarrow Set Écoiffer s vedrom 5 dodatkov

Fúrik z vrtnim orodjem francoskega podjetja Écoiffier je čudovito darilo za fante in dekleta od 18 mesecev dalje. V originalnem modrem fúriku lahko vozijo vrtno orodje - vedro, vedro s naravnim motivom, grablje, lopatko in modelček za pesek v obliki buče. S pomočjo teh vrtnih orodij in dodatkov se lahko otroci igrajo v pesku, ustvarjajo različne oblike, igrajo igre na vrtu in pomagajo staršem pri delu na vrtu. Živahne barve na dodatkih spodbujajo otrokovo domišljijo in ustvarjalnost, hkrati pa razvijajo fino motoriko. Dimenzije izdelka so 66*28*28 cm.

Francoska Smoby že dolga leta prinaša otrokom prvovrstne igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladak na otroške roke, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Francoska Écoiffer ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.